U prostorijama Delfi knjižare, danas je održana dodela nagrada povodom proglašenja pobednika konkursa „Šarmiraj novu godinu“ koji su kompanije Alcatel, izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare organizovali tokom decembra prošle i januara ove godine.

Čak 42 autora najboljih radova su kao nagradu dobila mobilni telefon Alcatel 1, sa FullView 18:9 ekranom od 5 inča. Nagrade su uručili istaktnuti članovi žirija – Vanja Bulić, Marko Šelić Marčelo, Jelena Blečić i Galeb Nikačević.

Povezana vest:  Roman Ju Nesbea "Policija"

Literarni konkurs „Šarmiraj novu godinu“, trajao je 30 dana tokom kojih je pristiglo više od hiljadu radova. Žiri je imao težak zadatak da izdvoji 42 najbolja rada, a imena njihovih autora objavljena su na sajtu www.laguna.rs.

– Osnovni motiv za projekat koji smo imali s izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi jeste želja da se sačuva novogodišnji duh. Kompanija Alcatel nas podseća da je važno da ono što želimo u novoj godini bude iz dubine srca i zato smo organizovali literarni konkurs na temu „Šarmiraj novu godinu“. Nova godina je vreme novih izazova, novih razgovora i naravno novih želja. Kompanija Alcatel je želela da nagradi najkreativnije u pokušaju da osvoje pažnju nove godine, radove ispunjene lepim osećanjima. Želela bih da još jednom čestitam svim dobitnicima i učesnicima. – obratila se prisutnima Desislava Penčeva, direktorka kompanije Alcatel za Srbiju i Crnu Goru.

Povezana vest:  Umetnost pod pritiskom

– To je vreme kada svi podetinjimo i koliko god da imamo godina, uvek želimo nešto od Deda Mraza. Zato je ovaj konkurs bio sjajna prilika da naše želje iznesemo glasno i jasno zahvaljujući Alcatelu i Laguni. Mogu reći da je misija uspela i da smo imali sjajne „šarmere“ svih uzrasta. – izjavila je predstavnica za medije izadavačke kuće Laguna, Tanja Vučković.

Povezana vest:  Romani Brende Rid - ljubavno pismo Kritu i Grčkoj