Vulkan izdavaštvo predstavlja knjigu Naivna žabica i sedam mudrosti, zabavno i duhovito štivo pisano za sve koji uživaju u čitanju edukativne kvalitetne literature. U pitanju je popularna psihologija koja će vam se dopasti čak i ako niste pasionirani ljubitelj ove oblasti.

Zamislite lonac pun hladne vode u kom bezbrižno pliva jedna žabica. Vatra je naložena i voda se polako zagreva. Žabici je toplo i prijatno pa nastavlja da pliva, ni ne sluteći veliku opasnost koja se sprema. Na kraju završi skuvana, što se ne bi desilo da ste je direktno bacili u vrelu vodu. U tom slučaju bi refleksno skočila i spasla se. Ova kratka poučna priča samo je jedan od zanimljivih primera koje krije knjiga Naivna žabica i sedam mudrosti.

Povezana vest:  Aji Jung uručen Orden italijanske zvezde

Autor Olivije Klerk ističe da sedam metafora i alegorija koje je izabrao govore o svesti, promenama i napretku inspirišući se najčešće prirodnim fenomenima ili fizičkim doživljajima. Njihove poruke se neumitno preklapaju, dopunjuju i međusobno obogaćuju. Saveti iz kratke, inspirativne i mudre knjižice lako se pamte, a još lakše primenjuju u svakodnevnom životu. Interesantne priče o biljkama i životinjama na različite načine govore o razvoju svesti i upornosti. Shvatite ih kao poziv na buđenje koje je savremenom čoveku neophodno.

Povezana vest:  Dečji letnji program u muzejima Bečkog holdinga

Olivije Klerk rođen je u Ženevi, a živi i radi u Francuskoj. Poznat je po metaforama kojima oslikava razne ideje. Autor je brojnih knjiga, prevedenih na desetine svetskih jezika. Organizator je velikog broja konferencija na temu ličnog razvoja i duhovnosti. Jedan je od najčitanijih autora u Francuskoj, a njegov bestseler Naivna žabica i sedam mudrosti postigao je vrtoglav uspeh u celom svetu.

Povezana vest:  Novi svetski hit Sofi Kinsele od ponedeljka u prodaji i Greenet kafa na poklon!