Izuzetno uzbudljiva priča, aroma masline i kiparsko sunce – zvuči savršeno, zar ne? Sve to možete naći u novom romanu Lusinde Rajli, autorke bestseler serijala „Sedam sestara“. „U sneci masline“ je knjiga u kojoj ćete zaista uživati.

Okruženje u koje je autorka smestila radnju ne može biti idiličnije – kuća po imenu „Pandora“ ima bazen, sunčanu terasu i prelep pogled. Ali sam odmor je odmor iz pakla.

Povezana vest:  Izabela Roselini prvi put u Srbiji, kao gošća Beogradskog festivala igre

Prošlo je dvadeset četiri godine otkad je Helena provela magičan raspust na Kipru, gde se prvi put zaljubila. Kada joj kum u nasledstvo ostavi „Pandoru“, sad oronulu kuću, ona se vraća na Kipar da tamo provede leto sa porodicom. „Pandora“ i krajolik oko nje idilični su kao i pre, i Heleni naviru brojna sećanja. Ipak, neka od njih ona ne želi da podeli sa mužem Vilijamom i sinom Aleksom, trinaestogodišnjakom suočenim sa promenama koje donosi odrastanje dok očajnički želi da sazna istinu o svom pravom ocu… Kad se Helena slučajno sretne sa svojom ljubavi iz mladih dana, pokrenuće se lanac događaja koje nije priželjkivala. Ali ona i Aleks su već otvorili Pandorina vrata i tajne počinju da se razotkrivaju…

Povezana vest:  "Buba u uhu" 22. februara na sceni Sava Centra

Knjigu „U senci maslina“ Lusinde Rajli možete pronaći od petka 17. maja u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.