U knjizi Pobedi ili umri otkrijte tajne uspeha i liderstva pozivajući se na primere iz čuvene serije Igra prestola. Ukoliko ste i vi ljubitelji serije koja je osvojila svet i volite da čitate naslove iz oblasti menadžmenta i popularne psihologije, uz knjigu Brusa Krejvena ispisaćete sopstvene priče o uspehu.

Gledajući Igru prestola, verovatno ste razmišljali koju strategiju biste primenili u tom surovom, prevrtljivom svetu. Svaki pravi vođa zna da i ovaj naš, stvarni svet može da bude podjednako nemilosrdan. Svakodnevno se susrećemo s izazovima i moramo da odlučimo kojim putem da krenemo, koje rizike da preduzmemo, kada da odbijemo ponudu, a kada da prihvatimo poziv na avanturu. Autor Brus Krejven na sjajan način analizira životne puteve najboljih i najgorih lidera Vesterosa i posmatra čuvene junake poput Neda Starka, Džona Snežnog, Deneris Targarjen i Tiriona Lanistera kako donose užasne odluke i čine fatalne greške, ali postižu i neverovatne pobede i iznenađujuće uspehe. Pomoću tajni iz Vesterosa i vi možete da naučite kako da se izborite s konfliktima i izgradite stav, razvijete emocionalnu inteligenciju, proširite vidike i svaku opasnost pretvorite u priliku, čak i dok vam zmajevi prete. Kao što popularna junakinja serije Sersei Lanister kaže: „Kada igraš igru prestola, pobeđuješ ili umireš. Nema sredine.“ Ukoliko se usudite da zaigrate ovu opasnu igru, igrajte da pobedite!

Povezana vest:  Noć muzeja u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

Autor Brus Krejven predaje liderstvo kroz prizmu fikcije pri Kolumbijskoj poslovnoj školi, gde je i direktor programa Napredni menadžment. Držao je brojne radionice na temu otpora i fleksibilnosti u SAD i Evropi. Studirao je politiku i književnost na Kalifornijskom univerzitetu u Santa Kruzu, a trenutno živi i radi u Kaliforniji. Njegov fenomenalni vodič za postizanje uspeha pod nazivom Pobedi ili umri možete pronaći u Vulkan izdavaštvu, kao i veliki izbor drugih naslova koji se bave tom tematikom.

Povezana vest:  "Nemam da platim i neću da platim" u teatru Le Studio