Boravak kod kuće sa decom lepši je i mirniji uz knjigu, ali i uz fantastičan gift program..

Dečji dani kulture očekuju nas za nekoliko meseci, ali odlična vest je da su popusti koje odobravamo tokom trajanja naše tradicionalne manifestacije posvećene najmlađim čitaocima već tu.

Od 20. do 29. marta, na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, organizujemo akciju sa popustima na sve knjige za decu i tinejdžere i razne igračke.

Tokom trajanja akcije za kupovinu jedne knjige odobravamo popust od 25%, za kupovinu dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više 40%.

Povezana vest:  Manifestaciju Noć muzeja posetilo više od 20.000 Šapčana

Do 29. marta na sajtu www.delfi.rs, pored fantastičnih popusta na dečje knjige, organizujemo akciju sa popustom od 15% na dečji gift program.

Ulepšajte dan svojim mališanima knjigama-slikovnicama, kao što je „Devojčica i meda“, čitajte im najlepše priče iz „Pričanki“, ili ih nasmejte i razigrajte vicevima i pitalicama iz „Otkačene škole 2“.

Za malo stariju decu pravi su izbor knjige iz edicije „Klasici književnosti za decu“, ili iz serijala o dečaku Tomu Gejtsu, kao i naslovi „Zagonetna potraga“, „Kako sam postao detektiv“, „Mama vila i ja“ i mnogi drugi.

Povezana vest:  Iz biblioteke Hogvorta u ruke srpskih "haripoterovaca"

A tinejdžeri će uživati u naslovima kao što su „Kaput od mahovine“ i „Neću da mislim na Prag“.

Naslove na akciji možete videti ovde https://www.laguna.rs/bo66_laguna.html

Obradujte decu omiljenim junacima iz crtaća i filmova kao što su Akvamen, Patrolne šape, Betmen… A ako se devojčicama više dopadaju Gorjuss igračkice, i za ovaj gift program važe isti popusti. Vaši mališani su ludi za Marvel franšizom? Sve njihove omiljene junake možete poručiti preko www.delfi.rs. I da ne zaboravimo, nezaobilazne Mašu i Medu, takođe, i ostale igračkice, pazle, društvene igre, edukativne Pino igračke, Lego kocke, Martinu zagonetnu kutiju, plišane igračke…

Povezana vest:  Krimić Roulingove, napisan pod pseudonimom,postao bestseler

Spisak gift programa na akciji možete pogledati ovde https://www.delfi.rs/boks131_decji_dani_kulture_gift_delfi_knjizare.html

Obradujte decu najboljim knjigama i igračkama!

Besplatna isporuka za sve porudžbine iz Republike Srbije.

Za knjige na akciji ne važe članski i količinski popust.