U životu je sve stvar pristupa, pa je tako i sa situacijom u kojoj smo se našli. Nekome može da bude dosadno kod kuće, dok je za nekoga ovo period preispitivanja, komunikacije sa porodicom i vraćanja nekim stvarima za koje inače nema vremena, kaže Siniša Ubović, čije nas knjige uče kako da se izdignemo iznad starih ograničenja i otvorimo put ka sopstvenom usavršavanju.

On nam je ovoga puta preporučio tri knjige i tako se priključio našoj akciji u kojoj autori predlažu šta da čitamo ovih dana. Na knjigu pisca i njegove preporuke odobravamo popust od 30%. Akcija traje tri dana, i to samo na sajtu www.laguna.rs.

Evo Sinišinih preporuka:

„U ovoj situaciji možete da iskoristite vreme tako što ćete odvojiti neke lepe trenutke da budete u kontaktu sa dobrim i kvalitetnim knjigama. Čini mi se da sam uvek preporučivao knjige stranih autora. Ovog puta sam se odlučio za tri domaća autora, koja su na mene ostavila najveći utisak. Odabrao sam tri potpuno žanrovski različita romana, ali reč je o tri pisca koja veoma snažno i sugestivno pišu i prenose poruke.

Povezana vest:  Doviđenja, Savamala!

Od srca preporučujem ’Karavan čudesa’ sjajnog Uroša Petrovića. Njegova mašta i fantastika deluju i više nego realno i to je nešto što na mene ostavlja snažan utisak.

Preporučujem, zatim, roman ’Tvoj anđeo čuvar’ Mirjane Bobić Mojsilović. Čitao sam ga letos i uživao u tome kako ona lako i brzo piše, a veoma duboko, sa nečim što je prepoznaljivo savremenom čoveku. To je jedan zaista nesvakidašnji dar i ono zbog čega je Mirjana Bobić Mojsilović veliki i značajan autor na našem nebu.

Povezana vest:  "Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu" i "Kad ti život uvali nilskog konja" u prodaji

I izdvajam i Branislava Jankovića, mog drugara, koji je napisao sjajan roman ’Suze Svetog Nikole’, fantastičnu priču punu emocija. Junaci ovog romana kreću se jednim putem između svetova. Mnogo volim da čitam njegove romane, a igrao sam i u mnogim njegovim radio-dramama koje je napisao.

Ovu su tri knjige za koje verujem da mogu da prekrate vreme u izolaciji, ali isto tako da vas oplemene i nadahnu.“

Izdvajamo i Sinišinu knjigu „100% JA“ , koja predstavlja najjednostavniji i najpraktičniji program za postizanje lične sreće i uspeha na svim poljima. Kada svakog dana osećamo veliki pritisak, kada smo zatrpani obavezama, ili kada smo u odnosima koji nas opterećuju, u ovoj knjizi ćemo naći pouke kako da pronađemo mir i vratimo se na svoj pravi put. Siniša Ubović nas podseća zašto je važno da donesemo odluku da se oslobodimo tereta prošlosti. Predlaže da oslušnemo tišinu, to jest glas svoje duše, i vratimo se sebi. Uz pomoć ove knjige naučićete kako da ponovo živite slobodno i sa osećajem svrhe.

Povezana vest:  Dodatnih 15% popusta na sve Lagunine knjige

Dakle, dragi čitaoci, knjige „Karavan čudesa“, „Tvoj anđeo čuvar“, „Suze Svetog Nikole“ i „100% JA“ u naredna tri dana, od srede 7. maja do subote 9. maja u 9 ujutru, preko našeg sajta www.laguna.rs možete nabaviti po specijalnoj ceni sniženoj za 30%.

Uživajte u čitanju!