Za sve ljubitelje tajanstvenih i napetih zapleta i neočekivanih obrta imamo sjajnu vest: Opasno krive, najnoviji roman Đine Lamane, od danas je u prodaji!

Četiri žene. Četiri priznanja. Jedno ubistvo. Nešto je pošlo po zlu na venčanju Benksovih. U luksuznom hotelu u Kaliforniji, umesto uobičajenog slavlja, jedan muškarac završio je mrtav, a četiri žene, najbolje drugarice sa koledža, priznale su ubistvo i svaka insistira na svojoj verziji zločina. Ali to je nemoguće, zar ne?

Povezana vest:  Na slovo na slovo postaje muzička predstava

DŽINDŽER jedva uspeva da održi porodicu na okupu, a ovaj vikend uopšte nije predivan beg od stvarnosti kakav je očekivala. KEJT ima dovoljno novca da kupi sve što zamisli. (Dobro, možda ne baš sve.) EMILI ne može da se otrese svoje reputacije ni uspomena, ali planira da ih dobro zalije pićem. LULU ima četiri bivša muža, a uskoro verovatno i petog, jer joj sadašnji nešto opasno petlja iza leđa. U napetom preplitanju istine i laži, prijateljstva i izdaje, postavlja se pitanje: koja od njih je najviše kriva?

Povezana vest:  "Stone Age: Šezdeset godina Rolingstounsa" u prodaji od 27. februara

Opasno krive, uzbudljiv i nesvakidašnje tenzičan roman koji čitaoce drži u neizvesnosti do samog kraja, već danas možete naručiti putem sajta www.vulkani.rs ili u bilo kojoj knjižari Vulkan širom Srbije.