Tejlor Adams, pisac koji svojim jedinstvenim stilom oduševljava čitaoce širom sveta, nedavno nas je obradovao novim napetim trilerom – Na nišanu. Sada je Vulkan izavaštvo za vas pripremilo sjajnu akciju! Kupovinom novog Adamsovog romana putem sajta www.vulkani.rs ostvarujete popust od 50% na redovnu cenu druge knjige ovog autora.

Povezana vest:  Pozorište na Terazijama Repertoar za MART 2014.

O knjigama koje su na akciji možete se informisati klikom na link. Ne propustite jedinstvenu priliku, zaronite u napeti i nepredvidivi vrtlog kojim su zahvaćeni Adamsovi junaci i osetite nesvakidašnje uzbuđenje!

Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave s namerom da započnu novi život. Kad im se automobil iznenada pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Misliće da su ovi događaji samo maler sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Povezana vest:  Anđeosko-demonski par u ljubiću za tinejdžere

Tejlor Adams je jedan od najboljih pisaca psiholoških trilera, a najnovijim romanom Na nišanu to je i potvrdio.