pozoriste-na-terazijamaNovogodišnja akcija Pozorišta na Terazijama

 

Pozorište na Terazijama će omogućiti gledaocima koji kupe jednu ulaznicu za prvo izvođenje predstave „Dva mirisa ruže“ u režiji Slavenka Saletovića ili predstave „Buđenje“ Boška Đorđevića, u 2011.godini, da drugu kartu dobiju besplatno, saopšteno je iz tog teatra.

Pozorište na Terazijama će nakon Novogodišnjih praznika, početi da radi 11. januara, kada će biti izvedena predstava „Dva mirisa ruže“ Emilia Karbalida (Emilio Carballido) u režiji Slavenka Saletovića, a nakon toga, 12. januara će biti izvedena baletska predstava „Buđenje“ u režiji Boška Đorđevića i koreografiji Mikaela Meriole.

Povezana vest:  Književni evergrin - o romanu "Grad kao Alis" 5. avgusta

Na repertoaru ovog teatra u januaru su mjuzikli: „Cigani lete u nebo“ u režiji Vlade Lazića, „Briljantin“ u režiji Mihaila Vukobratovića, „Kabare“ u režiji Četa Vokera, „Čikago“ Kokana Mladenovića, „Glorija“ Ive Milošević, „Na slovo na slovo“ Darjana Mihajlovića, „Maratonci trče počasni krug“ Kokana Mladenovića, kao i muzička melodrama „La strada“ u režiji Slavenka Saletovića.

Pozorište na Terazijama je 2010. godinu završilo 28. decembra, izvođenjem predstave „Cigani lete u nebo“.

Povezana vest:  Vulkan izdavaštvo spremilo je veliko iznenađenje za sve fanove Donata Karizija i njegovog prepoznatljivog stila!