Nekada ćutanje može biti glasnije od svake izgovorene reči. U to nas uverava knjiga Volim te ćutanjem, iskrena, životna ali i potresna priča u kojoj se može pronaći svako od nas.

Šest meseci tišine.

Poslednja šansa.

Frenk i Megi su naizgled jedan sasvim običan, srećan bračni par. Ipak, poslednjih šest meseci Frenk nije razgovarao sa svojom voljenom Megi. Nisu razmenili nijednu rečenicu, ni jednu jedinu reč. Dan za danom, zajedno jedu i spavaju u istom krevetu, u tišini koja postaje nepodnošljiva. Megi nije sigurna šta se zapravo desilo, ali poneka ideja pada joj na pamet.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO: Mario Vargas Ljosa dolazi u Beograd 23. juna

Sve dok jednog dana Frenk ne zatekne Megi na podu, bez svesti. Dok se život i smrt prepliću, on oseća da mu tlo izmiče pod nogama i najzad počinje da otkriva tajne koje su ga naterale na ćutanje. Da li će ponovo pronaći prave reči i objasniti svoju tišinu? I da li je kasno da istina spase Megi?

Povezana vest:  Izložba fotografija „75 cl“ – Priče o vinima i vinogradarima (FOTO)

Prema rečima Džodžo Mojes, Volim te ćutanjem je izuzetan debitantski roman prepun neočekivanih obrta. Zato ne propustite priliku da ga pročitate ovog leta. Roman možete kupiti već danas putem sajta www.vulkani.rs.