U pedesetoj, šarm i duhovitost postaju važniji, a ljubaznost, vedrina, nežnost, inteligencija i sposobnost da saslušate nekoga odnose prevagu nad nečim „što je samo broj“. Godine postaju stvarne samo kada se upoređuju! Prvenstveno namenjena ženama srednjih godina, knjiga Mlada i u pedesetoj nudi savete koje mogu primenjivati žene svih dobi, a koje preispituju fundamentalna pitanja kao što su odnos sa partnerom, decom, kolegama.

Povezana vest:  Izložba koja putuje - radovi umetnice Emilije Gašić u Njujorku

Pedesete nisu sredina, nisu čak ni tri četvrtine celokupnog puta. To je čisto stanje uma posle mnogih životnih dostignuća, to je zbir iskustava, to su sveobuhvatnost i vrata koja vode ka ulici punoj svega onoga što još niste probalе. Razlučujući suštinu onoga što znači prelazak u srednje godine, Milen Deklo na humorističan način savetuje svaku ženu koja se susreće s promenom u životu, pogrešnim i pravim izborima, ženu koja preispituje svoj odnos sa partnerom i decom, neguje svoju lepotu, stil i pre svega vitalistički duh.

Povezana vest:  Knjiga za zaljubljenike u sport: Sportske priče – Fudbalske legende

Duhovita knjiga Mlada i u pedesetoj otkriva vam kako je doba u kom ste rešile najvažnije aspekte života – karijeru i porodicu – vreme u kom treba da se okrenete sebi i pronađete sasvim novu energiju, da se usredsredite malo više na trenutak, a malo manje na žurbu. Naučićete kako da najbolje iskoristite svoje životno iskustvo, ali i da nikad ne prestanete da uživate u malim stvarima – i sve to na francuski način.

Povezana vest:  Festival MI SMO BEČ od 1. do 23. juna

Ovu „lekovitu knjigu koja sugeriše najbolja moguća rešenja kada nagrnu osećanja tuge, ljutnje ili obeshrabrenja“, kako navodi Le Parisien, možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.