U pedesetoj, šarm i duhovitost postaju važniji, a ljubaznost, vedrina, nežnost, inteligencija i sposobnost da saslušate nekoga odnose prevagu nad nečim „što je samo broj“. Godine postaju stvarne samo kada se upoređuju! Prvenstveno namenjena ženama srednjih godina, knjiga Mlada i u pedesetoj nudi savete koje mogu primenjivati žene svih dobi, a koje preispituju fundamentalna pitanja kao što su odnos sa partnerom, decom, kolegama.

Povezana vest:  Maštovit i poučan roman za decu - "Srećan kraj"

Pedesete nisu sredina, nisu čak ni tri četvrtine celokupnog puta. To je čisto stanje uma posle mnogih životnih dostignuća, to je zbir iskustava, to su sveobuhvatnost i vrata koja vode ka ulici punoj svega onoga što još niste probalе. Razlučujući suštinu onoga što znači prelazak u srednje godine, Milen Deklo na humorističan način savetuje svaku ženu koja se susreće s promenom u životu, pogrešnim i pravim izborima, ženu koja preispituje svoj odnos sa partnerom i decom, neguje svoju lepotu, stil i pre svega vitalistički duh.

Povezana vest:  Premijera predstave „Arčibald Rajs" večeras na Velikoj sceni

Duhovita knjiga Mlada i u pedesetoj otkriva vam kako je doba u kom ste rešile najvažnije aspekte života – karijeru i porodicu – vreme u kom treba da se okrenete sebi i pronađete sasvim novu energiju, da se usredsredite malo više na trenutak, a malo manje na žurbu. Naučićete kako da najbolje iskoristite svoje životno iskustvo, ali i da nikad ne prestanete da uživate u malim stvarima – i sve to na francuski način.

Povezana vest:  Nova knjiga autorke planetarno popularne trilogije „50 nijansi“ u prodaji od 6. septembra

Ovu „lekovitu knjigu koja sugeriše najbolja moguća rešenja kada nagrnu osećanja tuge, ljutnje ili obeshrabrenja“, kako navodi Le Parisien, možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.