Još jedan uzbudljiv triler bestseler autorke Njujork tajmsa Sandre Braun u izdanju Vulkan izdavaštva! Neočekivane situacije, uzbudljivi obrti i nepredvidiv kraj u romanu Klopka oduševiće sve pasionirane čitaoce ovog žanra.

Agent FBI-ja Dreks Iston ima samo jedan cilj: da nadmudri prevaranta poznatog kao Veston Grejam. U poslednjih trideset godina, Veston je imao bezbroj lažnih identiteta pomoću kojih je prevario osam bogatih žena, koje su zatim nestale bez traga. Jedino što povezuje ove žrtve: novi muškarac u njihovom životu, koji takođe nestaje ne ostavljajući za sobom nijedan trag.

Povezana vest:  "Booka" objavila roman oskarovca Paola Sorentina

Dreks je ubeđen da su ove žene ubijene, ali svaki put kada se približi, Veston uspeva da pobegne. Sada, prvi put u ovoj dugoj igri mačke i miša, Dreks ima osumnjičenog na nišanu. Privlačni i šarmantni Džasper Ford nedavno se oženio Talijom, uspešnom poslovnom ženom mnogo mlađom od sebe. Dreks se pretvara da je njihov novi komšija i što se više približava ovom paru, to je više ubeđen da je Džasper prepredeni, nemilosrdni predator kojeg lovi – ali i da privlačnost koju oseća prema Taliji preti da ugrozi jedinu šansu da nadmudri svog lukavog neprijatelja pre nego što ponovo ubije i zauvek umakne pravdi.

Povezana vest:  Najnovije izdanju Izdavačke kuće Alnari - KRV I ČAST Harolda Robinsa i Džunijusa Podruga

Na listi Njujork tajmsa Sandra Braun je jedna od pedeset najčitanijih autora, što potvrđuje podatak da je više od 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Roman Klopka možete kupiti već danas putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.