Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Jedinstveni i neponovljivi Stiven King, pisac koji je definisao žanr horora i oduševio ljude širom sveta, napisao je uzbudljivu priču o herojskim avanturama, o zmajevima i prinčevima, o tajanstvenim miševima i ljudima – Zmajeve oči. Knjiga koja je prvi put objavljena 1984, u ograničenom tiražu, kao specijalno limitirano izdanje sa jedinstvenim ilustracijama, uskoro stiže i u knjižare širom Srbije!

Povezana vest:  Srpski „Digitalni svet“ najbolji evropski udžbenik za prvake

Nekada davno u kraljevstvu po imenu Delajn živeo je jedan kralj koji je imao dva sina. Roland Dobri nije bio ni najbolji ni najgori kralj koji je vladao tom zemljom. Svi koji su ga poznavali i koji su videli njegovo sivo lice i drhtave ruke dok je primao zvanice na dvoru slagali su se u proceni da će novi kralj biti krunisan za najviše pet godina. Razgovarali su o budućem kralju, Rolandovom starijem sinu, Piteru.

Povezana vest:  Premijera mjuzikla „Poslednjih pet godina“ 15. maja na sceni Madlenianum

Ali jedan čovek je smišljao, planirao i pripremao nešto drugo: kako da omogući da Rolandov mlađi sin, Tomas, bude krunisan. Taj čovek bio je Fleg, kraljev čarobnjak.

Dejli ekspres opisuje Kinga kao legendarnog pripovedača. On je autor više od pedeset romana i preko dve stotine priča, a knjiga Zmajeve oči je pravi izbor za sve one koji vole Kinga s početka karijere.

Povezana vest:  Roman o ljudima koje je istorija zaboravila - "Bibliotekarka iz Kentakija" u prodaji od 17. maja

Roman Zmajeve oči uskoro će biti dostupan putem sajta www.vulkani.rs i u Vulkan knjižarama širom Srbije, a moći ćete da ga kupite i po specijalnoj sajamskoj ceni u okviru prvog Vulkanovog sajma knjiga.