Do 31. oktobra, uz svaku kupovinu Laguninih izdanja određenog žanra, dobijate na poklon vaučer za besplatnu mesečnu pretplatu na EDEN Books aplikaciji za čitanje elektronskih knjiga.

Kako to funkcioniše?

EDEN Books je nova aplikacija za čitanje elektronskih knjiga koju možete besplatno preuzeti sa Google Play Storea i instalirati na vašem telefonu. Prilikom kupovine Laguninih izdanja tokom Sajamskih dana, za kupovine napravljene na sajtovima laguna.rs i delfi.rs dobićete kod na potvrdi porudžbine, a za kupovine u knjižari na kasi ćete dobiti poklon-vaučer sa kodom koji obezbeđuje mesec dana besplatnog preuzimanja i čitanja elektronskih knjiga na EDEN Books aplikaciji.

Ova specijalna ponuda poklon-vaučera odnosi se na kupovinu Laguninih naslova iz određenih kategorija, i to u sledećim periodima:

Povezana vest:  Jednostavno i bezbedno - plaćanja QR kôdom samo na sajtu Lagune

U periodu od 21. do 22. oktobra ponuda će važiti za kupovinu jednog naslova iz kategorije

PUBLICISTIKE

U periodu od 23. do 24. oktobra na redu će biti kategorija

DOMAĆI AUTORI

Ukoliko budete kupili jedan Lagunin naslov u periodu od 28. do 29. oktobra iz kategorije

KNJIGE ZA DECU

dobijate vaučer za mesečnu pretplatu na novoj aplikaciji za čitanje elektronskih knjiga EDENBooks.

A budući da se kraj Sajamskih dana poklapa sa tradicionalnom Halloween ponudom, u periodu od 30. do 31. oktobra kupovinom jednog naslova iz kategorija:

TRILERI

FANTASTIKA

HOROR

TINEJDŽ

dobijate poklon-vaučer za mesečnu pretplatu EDEN Premium.

Povezana vest:  Održana humanitarna aukcija slika, u toku je prodaja kalendara

EDEN Books aplikacija nudi jedinstveno knjigoljubačko iskustvo. Budite deo zajednice knjigoljubaca, prve ovakve mreže na našim prostorima. Zakoračite u svoj knjigoljubački raj i uživajte u čitanju.

Laguna i Delfi sajam knjiga traje do 1. novembra!

Iskoristite sjajne popuste na knjige u izdanju Lagune ali i brojnih drugih izdavača.

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali na taj popust odobravamo dodatnih 15% ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtovima laguna.rs, delfi.rs i u knjižarama. Akcija 3 za 299 će važiti samo na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Povezana vest:  Otvorena prva taktilna izložba u Muzeju afričke umetnosti – „Vidi, dodirni, oseti“

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.