Vulkan izdavaštvo sa velikim ponosom predstavlja jubilarno, trideseto izdanje knjige Deca zla autora Miodraga Majića, koje možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs!

Tim povodom, autor je izjavio: „Ponosom i zadovoljstvom ispunjava me činjenica da je pred nama trideseto, jubilarno izdanje Dece zla. Reč je o tiražu koji je prevazišao i moja najsmelija očekivanja. Međutim, ne raduju me samo postignuti brojevi. Još više sam srećan što priča koja nije laka nalazi put do novih čitalaca, nastavlja da živi i s vremenom postaje prepoznatljiva odrednica kada je reč o domaćem trileru. Naposletku, raduje me i to što je izdavač odlučio da ovo izdanje odene u tvrde korice i tako jednom broju čitalaca podari i posebno iskustvo kakvo smo imali s romanima koje smo prenosili s generacije na generaciju.“

Povezana vest:  Kreativni centar objavio knjigu  22 dvostiha o dvonošcima spisateljice Lamije Begagić

Miodrag Majić, doktor pravnih nauka i sudija Apelacionog suda, jedan je od najvoljenijih i najčitanijih pisaca savremene srpske književnosti, koji jedinstvenim stilom naracije, britkom rečju i iskrenim predstavljanjem likova oduševljava čitaoce sa ovih prostora.

Njegov prvi roman, Deca zla, prodat je u više od trideset hiljada primeraka za rekordno kratko vreme. Osim što je postala bestseler, knjiga je uzdrmala književnu i javnu scenu Srbije. U središtu priče je dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost neraskidivim nitima zla? Nikola Bobić, beogradski advokat, pokušaće da pronađe odgovor na to pitanje, ni ne sluteći da će ga odgovor zauvek promeniti.

Povezana vest:  Mirjani Karanović nagrada "Žanka Stokić"

Ova priča tiče se svih nas, jer ćemo u njoj prepoznati obrise naše društvene stvarnosti, ali, što je još važnije, pronaći ćemo izgubljeno zrno nade – čak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.

Autentični triler Deca zla u tvrdom povezu možete kupiti već danas putem sajta Vulkan izdavaštva, a uskoro i u svim Vulkan knjižarama!

Povezana vest:  OTVORENA JEDINSTVENA IZLOŽBA „MOJ DOM" U GALERIJI FLU U KNEZ MIHAILOVOJ