Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin®  krema za dnevnu i noćnu antiage negu i ulja za tuširanje.

Prednovogodišnji period uvek donosi uzbuđenje jer, kakve god da je izazove donela aktuelna godina, nadamo se da će nova biti bolja, lakša i lepša.

Povezana vest:  Kompanija dm pokrenula veliku kampanju za zdravlje žena: „Nagrađujemo najbolje inicijative i projekte u našoj zajednici“

Pokloni koje u ovom periodu biramo za najbliže simbol su lepih želja koje imamo za njih. Zato se veoma često tiču lepote i nege.

Upravo u tom duhu Eucerin® vam   tradicionalno omogućava da pokloni koje spremate svojim bližnjima ili sebi, budu bogatiji i uzbudljiviji.

Zato vas i ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme u apotekama kao poklon očekuje kozmetički neseser sa porukom “Uz Eucerin® zima je sjajna“, koji sadrži preparate za antiage negu i higijenu tela.

Povezana vest:  Osetite savršenu prijatnost nove Silan Perfect Comfort linije

U neseserima se nalaze mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler ili  Eucerin® Hyaluron Filler+Elasticity linije,  plus Eucerin®pH5 Ulje za tuširanje, takođe u pakovanju od 20ml.