Priča o malom gradu, velikim snovima i ceni koju smo spremni da platimo da bismo ih ostvarili u romanu „Medvedgrad“ švedskog pisca Fredrika Bakmana najtraženiji je naslov od početka Noći knjige.

Objavljen pre samo dva dana, veliku pažnju čitalaca privukao je i novi špijunski roman Dejana Lučića „Profesori smrti 3: Francuski lavirint“, zatim nova knjiga Sofi Kinsele „Voli svoj život“, kao i antiratni roman čija radnja počiva na komediji zabune „Jebo sad hiljadu dinara“ Borisa Dežulovića.

Evo i kompletne liste 10 najtraženijih naslova od početka Noći knjige:

Povezana vest:  Ministar kulture Srbije i Emir Kusturica govorili u sedištu Uneska

1. „Medvedgrad“, Fredrik Bakman

2. „Profesori smrti 3: Francuski lavirint“, Dejan Lučić

3. „Đubre“, Marko Vidojković

4. „Voli svoj život“, Sofi Kinsela

5. „Srce moje“, Mirjana Bobić Mojsilović

6. „Jebo sad hiljadu dinara“, Boris Dežulović

7. „Neonski bluz“, Dejan Stojiljković

8. „Bez granica“, Džim Kvik

9. „Zamalek“, Dejan Tiago Stanković

10. „Uznemireni ljudi“, Fredrik Bakman

Podsećamo vas da se do 18. decembra održava Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Povezana vest:  Autobiografija Anrija Šarjera Papijona u izdanju ''Lagune''

Iskoristite sjajne popuste na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige od 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunava popust od 20%.

Na sajtovima laguna.rs i delfi.rs knjige možete poručiti tokom 24 sata svakog dana do petka u ponoć a dostava je besplatna tokom trajanja Noći knjige na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosi 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosi 10 evra.

Povezana vest:  Narodno pozorište u Beogradu potpisalo Protokol o dugoročnoj saradnji sa Evropskim romskim institutom za umetnost i kulturu Srbija (ERIAC Srbija)

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

Čekamo vas tokom Noći knjige!