Horor iz pera Matsa Strandberga Krvavo krstarenje oduševiće čitaoce koji uživaju u knjigama sa sjajnim zapletima, uz pravu dozu straha i napetosti. Roman autora koji je do sada napisao nekoliko bestselera i osvojio prestižne književne nagrade objavljen je u trinaest zemalja i potpuno je zaokupio pažnju publike. Strandberg je postavio nove standarde u pisanju misterioznih priča od kojih se jeza penje uz kičmu. Otkrijte i vi zašto ga nazivaju i švedskim Stivenom Kingom!

Povezana vest:  Uzbudljiva avanturistička priča u romanu za decu Dobri kradljivci

Dobro došli na poslednje krstarenje u životu. U srcu noći, daleko od obale, niko ne čuje vaš vrisak.
Večeras će putnici krenuti na krstarenje između Švedske i Finske. Svi žele samo jedno, da se zabave po svaku cenu. Bilo da traže ljubav svog života ili beže od demona svakodnevice: noć je duga, a alkohol se toči u ogromnim količinama. Međutim, neobična žena i njen sin unose nemir među putnike, kao da se sa njima ukrcalo i neko drevno zlo. Brod postaje smrtonosna klopka, a strah se širi Baltičkom harizmom. Usred noći, iznenada su odsečeni od spoljašnjeg sveta. Nemaju gde da pobegnu i nema načina da se uspostavi veza sa kopnom. I niko ne zna kome da veruje. Odnosi će biti stavljeni na probu. Obični ljudi biće primorani da postanu heroji. Ali ono što se dešava ove noći može da izvuče i ono najgore iz njih.

Povezana vest:  Vatikan demantuje otkriće nepoznate Karavađove slike

„Mats zna kako da napiše horor. Grizli smo nokte, smejali se i plakali. I više nikada nećemo otići na krstarenje.“ – NetGalley UK

Roman Krvavo krstarenje će vas fascinirati! Obožavaćete njegove likove i plašićete se za njihove živote. Probudiće u vama čitav spektar emocija, i postaćete zavisni od njegovih stranica.

Knjigu možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

Povezana vest:  Neodoljivi pokloni uz odlične knjige - posebna akcija za Dan zaljubljenih