Dečaci i devojčice širom sveta oduševljeni su herojem Dogmenom! A sada, konačno, pred vama je nastavak nesvakidašnje, uzbudljive avanture – Dogmen: Pušten s lanca! Ovaj grafički roman je jedan od najčitanijih i najvoljenijih dečjih naslova, bestseler koji se na listi najprodavanijih dečjih serijala Njujork tajmsa nalazi među prva tri top-naslova više od 150 nedelja.

Povezana vest:  Predstavljena monografija "Mojih 500 glumaca" Zdravka Šotre u RTS klubu

Akcija, napetost i mnogo smeha su zagarantovani! Strip Dogmen: Pušten s lanca je napisan za dečake i devojčice od 9 do 12 godina, a žargon i humor su potpuno prilagođeni njihovom uzrastu.

Prvi roman oduševio je naše mališane, koji su s nestrpljenjem čekali nove avanture omiljenog heroja, policajca Dogmena. U nvoj knjizi otkrićemo šta je šef dobio za rođendan, kako je Perajko postao veći zloća čak i od mačka Pitija i zašto Dogmen ne voli da se kupa.

Povezana vest:  Kupiš jednu, čitaš dve knjige Vulkan izdavaštva

Da li će Dogmen uspeti da spase svet, otkrićete u nastavku hit romana za decu, koji je preveden na više od 25 jezika i prilagođen željama današnjih mladih čitalaca. Osim što podstiču kreativnost, oba nastavka priče o neustrašivom policajcu Dogmenu obrađuju i univerzalne teme kao što su dobrota, upornost, empatija.

Ne propustite priliku da svog mališana obradujete ovom jedinstvenom knjigom, uz koju su avanture zagarantovane. Grafički roman Dogmen: Pušten s lanca možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.

Povezana vest:  NOĆ MUZEJA UZ PODRŠKU IDEE VRAĆA DUH STARIH VREMENA, Postavka na Zelenom vencu