Pred najmlađim čitaocima nalaze se dva romana koja će ih oduševiti. Jedinstveni junaci najpopularnijih dečjih izdanja obogaćenih originalnim ilustracijama spremni su da malim avanturistima prirede zabavu koju će dugo pamtiti. U Vulkančiću uvek možete pronaći mnogo kvalitetnih i zanimljivih naslova, a ovoga puta preporučujemo grafički roman Dogmen: Pušten s lanca Legendu o Kevinovom izbavljenju.

Dogmen: Pušten s lanca – nastavak bestselera Njujork tajmsa je pred vama!

Dečaci i devojčice širom sveta oduševili su se knjigom o avanturama novog heroja Dogmena! Nestrpljivo su čekali nastavak koji je nadmašio njihova očekivanja – Dogmen: Pušten s lanca! Ovaj grafički roman je jedan od najčitanijih i najvoljenijih dečjih naslova, bestseler koji se na listi najprodavanijih dečjih serijala Njujork tajmsa nalazi među prva tri top-naslova više od 150 nedelja.

Povezana vest:  "Evro Ðunti" štampa novi roman Džoan Rouling

Grafički roman Dogmen: Pušten s lanca napisan je za dečake i devojčice uzrasta od devet do dvanaest godina. Dinamičan je i prepun akcije, tako da su smeh i zabava zagarantovani! Svojim specifičnim humorom i žargonom, ovaj roman svrstao se među najtraženije knjige za decu i kod nas. U novoj priči otkrićete šta je šef dobio za rođendan, kako je Perajko postao veći zloća čak i od mačka Pitija, zašto Dogmen ne voli da se kupa i da li će uspeti da spase svet.

Legenda o Kevinovom izbavljenju – nastavak najslađeg romana za decu

Povezana vest:  Čitajmo sa svojom decom: Pregršt novih naslova u Vulkančiću

Nova knjiga iz serijala o Kevinu, letećem poniju na šećerni pogon, povešće devojčice i dečake u neponovljivu avanturu. Legenda o Kevinovom izbavljenju je uzbudljiva priča, a preslatki likovi sa kojima svako može da se poistoveti i divne ilustracije čine ovu knjigu jednom od najvoljenijih među decom uzrasta od sedam do devet godina.

Kevin je leteći poni na šećerni pogon. On ima sve što mu je potrebno za srećan život – veliku zalihu keksa i najboljeg druga Maksa. A tu je i Maksova sestra Dejzi, koja obožava pop zvezdu Misti Plakiš.
Misti ima sve što se može poželeti… Sve osim jedinstvenog ljubimca, kakvog niko nema… Nešto poput letećeg ponija, na primer.
Da li će Dejzi i Maks uspeti da spasu Kevina? Zgrabite omiljeni keks (ili dva, ili celo pakovanje!) i krenite u jedinstvenu avanturu zajedno sa junacima iz ove knjige!
Legenda o Kevinovom izbavljenju je duhovita knjiga, puna čarolije koja izmamljuje dečje osmehe.
Pored neizmerno dobre zabave, knjige Dogmen: Pušten s lanca Legenda o Kevinovom izbavljenju, koje su prevedene na mnoge svetske jezike, daruju najmlađim čitaocima i mnogo važnih poruka o životu i prijateljstvu.
Ne propustite priliku da obradujete vaše dete knjigama koje detinjstvo čine maštovitijim. Popularne dečje romane Dogmen: Pušten s lanca Legenda o Kevinovom izbavljenju možete kupiti putem sajta www.vulkancic.rs.