U prvoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ doktorke Suzan Pirs Tompson dobili smo jasne instrukcije kako da se hranimo i kako svaki naš obrok treba da izgleda, ali tu nije bilo konkretnih uputstava za njihovu pripremu. U drugoj knjizi, „Zvaničnom kuvaru“, naći ćete recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga.

Pošto se ovaj program razlikuje od svih drugih programa mršavljenja koji postoje, i ovaj kuvar će se razlikovati od svega što ste dosad videli. U njemu se govori o obilnim, šarolikim i hranljivim porcijama, koje su u isto vreme i jednostavne za pripremu. Postoje samo doručak, ručak i večera, i ništa između toga. Ovde se ne pominju nikakve „zdrave grickalice“, jer takve namirnice oživljavaju zavisnost u mozgu i usporavaju gubitak kilograma. Zato su u kuvaru dati nedeljni planovi ishrane za čitavu godinu i za one koji jedu sve namirnice, kao i za one okrenute ishrani na biljnoj bazi.

Povezana vest:  Nastavlja se pozorište ponedeljlkom za mlade u Domu omladine Beograda

Između ostalog, u knjizi ćete pronaći i više od 75 ukusnih recepata, uputstva kako da započnete program i kako da istrajete na pravom putu, savete i trikove kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane, ispovesti članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre no što su pristupili programu i nakon toga, i još mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će vam pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.

Povezana vest:  1. oktobra počinje 151. sezona u Narodnom pozorištu

Dr Suzan Pirs Tompson je vanredna profesorka neurologije i kognitivnih nauka na Univerzitetu u Ročesteru i stručnjak na polju psihologije ishrane. Ona je predsednica Instituta za održivi gubitak težine i osnivačica i direktorka Brajt lajn solušns, kompanije posvećene pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine. Njen program koristi najsavremenija istraživanja kako bi objasnio na koji način mozak blokira gubitak težine i svakog dana uči ljude kako da isprave tu nepravilnost i žive Srećan, Vitak i Slobodan život.

Povezana vest:  Zato što volim Skadarliju i ove subote

„Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ Suzan Pirs Tompson u prodaji je od četvrtka 25. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.