Učenje nikada nije bilo tako zabavno i lako! Pred vama su knjige uz koje odrastanje i sticanje novih znanja postaje zanimljivo i razigrano! Moj atlas svetskih čuda i Moj atlas svetskih rekorda su edukativne i kreativne knjige namenjene deci uzrasta od 5 do 7 godina. Osim mnogo zanimljivih činjenica, deca će u njima pronaći nalepnice i veliki poster.

Povezana vest:  Predstavljanje savremene kulture Južne Afrike u Muzeju afričke umetnosti

Ako ste spremni za neponovljivo putovanje, sada je pravi trenutak da se upustite u avanturu!

Vaše dete će zahvaljujući fascinantnim podacima i divnim ilustracijama u ovim knjigama, obići mnoge krajeve sveta i naučiti zanimljive činjenice na lak i zabavan način. Takođe, upoznaće se sa neverovatnim rekordima i zapamtićete ih na brzo i na jednostavan način. Zabaviće se lepljenjem nalepnica po velikom posteru i saznaće neverovatne podatke o impresivnim građevinama i prirodnim bogatstvima, o najvišim planinama, najtoplijim i najhladnijim mestima na našoj planeti, čudnovatim biljkama i životinjama i još čudnovatijim ljudima.

Povezana vest:  Daje se na znanje: Stigle su "Bajke: Drugih sedam" Uroša Petrovića!

Moj atlas svetskih čuda i Moj atlas svetskih rekorda su knjige koje će vašem detetu pomoći da razvije vizuelne i motoričke sposobnosti, kao i memoriju. Tople ilustracije će dodatno približiti knjige malim čitaocima, a uz veliki poster i nalepnice učenje se pretvara u zabavu.

Priuštite svom detetu sate nezaboravne igre, kroz koju će steći mnoga znanja i proširiti vidike. Moj atlas svetskih čuda i Moj atlas svetskih rekorda možete poručiti već danas putem sajta www.vulkancic.rs.

Povezana vest:  Novi dečji romani u Vulkančiću