Emisija Studio emituje se večeras u 21h na RTS, a gosti drugog po redu izdanja ovog muzičkog šou programa su Kiki Lesendrić i Tijana Dapčević. Najavljeni su i gosti iznenađenja, a na snimanu emisije pojavila se i legendarna glumica Gorica Popović, koja je novinarima otkrila da je na tajnom zadatku:

„Došla sam kao iznenađenje. Spremam sa jednom damom, mojom drugaricom, jednu lepu stvar za našeg druga Kikija. Predlažem vam da gledate našu emisiju i videćete o čemu se radi.“

Ipak, reklo bi se da Gorica nije iznenadila samo Kikija, već i voditelje Bojana Ivkovića i Slavka Beleslina, a ponajviše Tijanu Dapčević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio RTS 1 (@studiofficial)

Pesme u Studiju izvode najveća muzička imena regiona, a gledaoci će svaku numeru  čuti po prvi put, bilo da je reč o novim pesmama ili o starim hitovima – jer svaka pesma će biti izvedena u potpuno novom, neočekivanom aranžmanu.

Povezana vest:  U susret Saboru trubača u Guči: Svečani defile od 150 trubača na ulicama glavnog grada

Emisiju potpisuje Skymusic, produkcija koja stoji iza regionalne dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) iz koje je Studio nastao. S obzirom na to da lestvicu uvek pomeraju stepenicu više, producenti Studija i ovoga puta ispunili su očekivanja gledalaca. Već posle prve emisije bilo je jasno da je Studio napravio ogroman produkcijski iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV formate: impresivna scena prečnika preko 20 metara sa LED ekranima višim od 5 metara, kreirana je tako da se vizuelni doživljaj adaptira prema pesmama i muzičkim gostima – učesnicima emisije. U večerašnjoj emisiji, gledaoce očekuje spektakularna scenografija, puno dobre, live muzike, i balerina koja lebdi i pleše u vazduhu iznad scene.

Povezana vest:  Jelena Rozga najavila spektakularan nastup na MAC-u pozvala fanove da dođu na MAC – „Biće to šou za pamćenje, pridružite mi se“

Atmosfera i scena u Studiju su toliko impozantne da su inspirisale i voditelja Bojana Ivkovića, inače našeg proslavljenog  perkusionistu, da i sam zasvira bubanj, a evo kako je to izgledalo:

U narednih 13 epizoda, svake subote u 21h na RTS1, Studio će ugostiti najveća muzička imena sa ovih prostora, među kojima su Van Gogh, S.A.R.S, Dino Merlin, Petar Grašo, Stefan Milenković, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Dženan Lončarević, Tropico Band, Hurricane, Aleksandra Radović, Sara Jo i mnogi drugi.

Povezana vest:  Rijana se okreće televiziji

PHOTO: Skymusic