Gramophonedzie_02_2010 

MTV Premijera: Joey Negro & Gramophonedzie Feat. Shea Soul „No Sugar“
 
Nakon vrtoglavog uspeha koji je postigao sa numerom „Why Don’t You“ i osvajanja prestižne MTV Best Adria Act nagrade, Marko Milićević Gramophonedzie, obradovaće sve svoje fanove novim spotom za pesmu „No Sugar“. Naravno, MTV će prvi da emituje novi Markov video u ponedeljak u 20 časova.
Numera „No Sugar“ nastala je u saradnji legendarnog britanskog producenta i DJ-a Dave Lee-a (Joey Negro) i Gramophonedzie, a uz vokale mlade i talentovane džez pevačice Shea-e Soul. Zavodljivi vokal Shea-e Soul, energična i bogata duvačka sekcija big benda i kompletan swing stil 50-tih godina, čine ovu numeru veoma dopadljivom i zgodnom za dens podijum. Zanimljivo je da nisu korišćeni semplovi i da sve je originalno svirano i snimano delo. Uz podršku regionalnog MTV kanala, MTV Dance UK, BBC radija 1, BBC extra, Kiss FM i drugih eminentnih radio stanica i televizija,  “No Sugar” ima veliku šansu da postane još jedan klasik, kakav smo navikli da dobijamo od Marka.
Spremite se za zavodljivu, autentičnu retro džez swing pesmu u originalnom Gramophonedzie fazonu, samo na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova!

 

Povezana vest:  DŽIBONI I VLATKO RAZVALILI ARSENAL