Po mnogo čemu posebna, knjiga Naučite da crtate apsolutno sve oduševiće decu uzrasta od 5 do 7 godina, jer sadrži korak po korak vodič i blok za crtanje! Svako dete voli da crta, a uz ovu jedinstvenu knjigu savladaće osnovne poteze, i možda jednoga dana postati vrhunski umetnik.

Naučite da crtate apsolutno sve sadrži jednostavna i lako savladiva uputstva, kao i mnogo zanimljivih scena za crtanje i bojenje. Vaše dete će obožavati ovu knjigu, jer su sati zabave zagarantovani, a u isto vreme razvijaju se mnoge veštine i budi mašta.

Povezana vest:  Moćni kolorit Stojana Aralice favorit Prolećne aukcijske izložbe kolekcije ARTE galerije

Da li vaš mališan može da nacrta gusarski brod? A žirafu? Ili jednoroga koji vozi svemirski brod? Naravno da može. Moguće je nacrtati apsolutno sve!

Nacrtajte bilo šta na bilo kom mestu, u bilo koje vreme. Ova 2 u 1 knjiga sadrži više od 100 jednostavnih uputstava za crtanje i blok za vaša fantastična mala i velika remek-dela.

Povezana vest:  Otvorena retrospektivna izložba Zorana Naskovskog “Javne tajne” u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine

Knjiga Naučite da crtate apsolutno sve je namenjena deci, ali uz nju može uživati cela porodica! Obradujte svoje ukućane što pre, poručite knjigu putem sajta www.vulkancic.rs i prepustite se nezaboravnim trenucima igre, zabave i umetnosti!