Po mnogo čemu posebna, knjiga Naučite da crtate apsolutno sve oduševiće decu uzrasta od 5 do 7 godina, jer sadrži korak po korak vodič i blok za crtanje! Svako dete voli da crta, a uz ovu jedinstvenu knjigu savladaće osnovne poteze, i možda jednoga dana postati vrhunski umetnik.

Naučite da crtate apsolutno sve sadrži jednostavna i lako savladiva uputstva, kao i mnogo zanimljivih scena za crtanje i bojenje. Vaše dete će obožavati ovu knjigu, jer su sati zabave zagarantovani, a u isto vreme razvijaju se mnoge veštine i budi mašta.

Povezana vest:  Repertoar Pozorišta Teatrijum od 1. do 7. avgusta

Da li vaš mališan može da nacrta gusarski brod? A žirafu? Ili jednoroga koji vozi svemirski brod? Naravno da može. Moguće je nacrtati apsolutno sve!

Nacrtajte bilo šta na bilo kom mestu, u bilo koje vreme. Ova 2 u 1 knjiga sadrži više od 100 jednostavnih uputstava za crtanje i blok za vaša fantastična mala i velika remek-dela.

Povezana vest:  Festival Tiba od 6. do 11. juna

Knjiga Naučite da crtate apsolutno sve je namenjena deci, ali uz nju može uživati cela porodica! Obradujte svoje ukućane što pre, poručite knjigu putem sajta www.vulkancic.rs i prepustite se nezaboravnim trenucima igre, zabave i umetnosti!