Pred radoznalom decom uzrasta od 7 do 9 godina konačno su knjige koje će ih oduševiti i pomoću kojih će na lak i brz način naučiti mnogo zanimljivih činjenica – Veliki atlas: Gradovi i Veliki atlas: Životinje. Ove edukativne knjige obogaćene su zanimljivim ilustracijama, koje će podstaći vizuelno učenje i pomoći im da na pravi način obogate svoje znanje.

Uz Veliki atlas: Gradovi deca će saznati mnogo zanimljivih činjenica o 20 veličanstvenih gradova, načinu života u njima, modernim trendovima, ali i istorijskim vrednostima. Otkriće neizmerno bogatstvo gradova širom sveta i mnogobrojnih svetskih kultura. Uz ovu knjigu cela porodica moći će da proputuje svetom, poseti različite kontinente i otkrije moderni način života u mnogim gradovima, ali i istorijske vrednosti i dobro poznate znamenitosti. O nekima su deca možda već čula, ali mnoge činjenice će ih potpuno očarati! Knjiga obiluje živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst i koje će učiniti da još više uživaju na ovom neponovljivom putovanju.

Povezana vest:  Englesko izdanje osmog "Harija Potera" u knjižarama "Vulkana"

Kroz safarije i izlete među neboderima saznaćete da je za testiranje Bruklinskog mosta bio potreban 21 slon, da se u Prirodnjačkom muzeju u Londonu može provesti noć u društvu tiranosaura, da u Kopenhagenu možete ploviti poput pravih vikinga, i da, ako se u Seulu nađete u liftu, morate da pritisnete slovo F kako biste stigli do 4. sprata. Upustite se u jedinstveno putovanje i upoznajte se sa neverovatnim atrakcijama!

Povezana vest:  Proslavimo zajedno prvi rođendan knjižare Delfi u Immo outlet centru

Bogati životinjski svet nikada nije bio bliži i interesantniji, a sve to zahvaljujući knjizi Veliki atlas: Životinje. Otkrijte mnoge zanimljivosti o životinjama koje naseljavaju sve kontinente. Da li ste spremni za veliko putovanje u potrazi za najneobičnijim životinjama na našoj planeti? Pronaći ćete ih ponaosob smeštene u svom prirodnom staništu. S jednog na drugi kraj sveta, preko glečera, savana, pustinja, šuma i stepa, otkrićete da arktički morski papagaji imaju šareni kljun da bi privukli ženke, da perje ružičastih flamingosa svoju boju duguje hrani koju ove ptice jedu, da se lame od napada brane pljuvanjem i još mnogo toga. Ovde ćete pronaći mnoštvo detalja o različitim životinjama koji će vas ostaviti bez daha, kao i živopisne ilustracije.

Povezana vest:  Najlepše dečje avanture u 16. Noći muzeja

Posetite sajt www.vulkancic.rs i kupite knjige Veliki atlas: Gradovi i Veliki atlas: Životinje, idealan poklon za svako znatiželjno dete