Odlična vest za sve ljubitelje dobrih knjiga jeste da UniCredit banka i izdavačka kuća Laguna nastavljaju sa specijalnom akcijom koja će trajati od 5. maja do 4. juna 2021. godine.

Ukoliko prilikom plaćanja u svim Delfi knjižarama koristite debitne i kreditne platne kartice Unicredit banke, možete obogatiti svoju biblioteku odličnim naslovima po specijalnoj ceni od 499 dinara. Možete odabrati priče jednog od najznačajnijih savremenih srpskih pisaca Vuleta Žurića „Forenzika Itake“ ili dobitnika Bukerove nagrade Džordža Sondersa i njegovu zbirku priča „Deseti decembar“, kao i „Apsint“ Gorana Milašinovića, roman-vremeplov kroz XX vek i čitavu srednju Evropu. Ceo spisak knjiga na akciji možete pogledati ovde.

Povezana vest:  RUSKI CARSKI BALET SA IZUZETNOM PREDSTAVOM IZ "ZLATNOG FONDA"

Akcija važi samo za kupovine u knjižarama, ali ne i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Akcija se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

U godini koja je pred nama svakog meseca očekujte odlične naslove u Delfi knjižarama po jedinstvenoj ceni od 499 dinara samo za plaćanje platnim karticama Unicredit banke.