U ponedeljak, 27.9. u 12 časova počinje prodaja ulaznica za oktobar.

Raduje nas što ćemo se nakon letnje pauze ponovo sresti u našoj glaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 8. oktobra, kada tradicionalno započinjemo svaku novu sezonu, je komad „Tre sorele“, Stevana Koprivice. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem našeg sajta.

Ove jeseni u teatru pod zvezdama će se igrati komadi Dušana Kovačevića – Hipnoza jedne ljubavi (23. i 28.10.), Generalna proba samoubistva (24.10.), Klaustrofobična komedija (25. i 31.10.), zatim predstave po tekstu Vladimira Đurđevića – Bajka u pozorištu (11. i 27.10.) i Berači snova (14. i 19.10.), Pasivno pušenje (20.10.), Nebojše Romčevića, Ljubav u Savamali (26.10.), Ivana Lalića, Feliks (18.10.), kojeg otpisuju Vladimir Kecmanović, Kosta Peševski i Darko Bajić, kao i Voz (16. i 29.10.), Kormaka Makartija.

Povezana vest:  BEOGRADSKA PREMIJERA BALKAN DANCE PROJECT VOL. 3

Komad Tre sorele će se osim na sceni Zvezdara teatra 8. i 30. oktobra, igrati i u Zaječaru na „Danima Zorana Radmilovića“, 20. oktobra, a dvojac Voza ( Voja Brajović i Sergej Trifunović), gostuju 12. oktobra u Novom Sadu u „Pozorištu mladih“ .

Radno vreme blagajne je 12-18 časova radnim danima odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Povezana vest:  Bečki letnji balovi

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, prilikom dolaska u pozorište, neophodno je poštovati sledeće preventivne mere:

– Nošenje zaštitne maske za lice
– Držati rastojanje od najmanje 1,5 metra
– Dezinfikovati obuću i ruke prilikom dolaska na predstavu
– Izmeriti temperaturu pre ulaska u pozorišnu zgradu
– Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. – – Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Povezana vest:  Odabrani Vulkan klasici po specijalnim cenama od 23. do 29. maja samo na sajtu vulkani.rs

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu..

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 8. oktobra na sceni Danilo Bata Stojković, gde ponovo stvaramo zajedno čaroliju zvanu pozorište!

Jakova Simovića.