Omiljena devojčica dečje književnosti uputila se u novu avanturu kojom će najmlađim čitaocima ulepšati jesenje dane. U pitanju je dvanaesti nastavak jednog od najprodavanijih književnih serijala za decu širom sveta, namenjenog deci uzrasta od 7 do 9 godina. Inspirativne priče o junakinji koja iznova prevazilazi tremu i strah mogu se čitati odvojeno, mada garantujemo da – kada jednom kroče u čarobni svet Isidore Mun – deca će želeti da pročitaju sve knjige iz serijala.

Povezana vest:  "Slučaj Vinča" Gorana Milašinovića u prodaji od 15. juna

Isidora Mun je posebna jer je drugačija: njena mama je vila, tata  vampir, a ona je i jedno i drugo. U crno-belom svetu, gde različitosti nisu dobrodošle, Isidora uči decu kako da prihvate sebe onakvima kakva jesu, jer u tome leži istinska radost i lepota. Kroz svoje avanture, ona iznova pokazuje da pripadati različitim svetovima ume da bude i te kako zabavno, a ovoga puta i sama zakoračuje u nepoznato, iznova učeći kako da nadvlada strah i zabavi se. Isidora je konačno dovoljno velika da i ona ide na vampirski bal i veoma je uzbuđena zbog toga. Ali postoji samo jedan problem: mora da učestvuje u takmičenju talenata sa drugom vampirskom decom.

Povezana vest:  Nova knjiga Sofi Kinsele iz serijala "Kupoholičarka" u prodaji od 2. decembra

Da li će Isidora biti dovoljno hrabra da izvede svoju tačku? Saznajte uz knjigu Isidora Mun ide na vampirski bal koju možete kupiti na sajtu vulkancic.rs  i u svim knjižarama Vulkan.