Irska spisateljica Lusinda Rajli preminula je u junu ove godine nakon duge bolesti, ali njene knjige nastavljaju da žive svoj život, pa je tako i sedmi nastavak serijala „Sedam sestara“ – „Izgubljena sestra“ osvanuo pred domaćim čitaocima.

Svaka od šest sestara D’Aplijez prešla je neverovatan put da bi otkrila svoje poreklo, ali na dva pitanja i dalje nemaju odgovor: ko je i gde je sedma sestra? Imaju samo jedan trag – sliku smaragdnog prstena u obliku zvezde. Potraga za izgubljenom sestrom vodiće ih širom zemaljske kugle – od Novog Zelanda do Kanade, preko Engleske, Francuske i Irske – ujedinjujući ih u misiji da konačno upotpune svoju porodicu.

Povezana vest:  CRNA PTICA - nov roman za tinejdžere u izdanju Kreativnog centra

U njihovom nastojanju polako izlazi na svetlost dana priča o ljubavi, snazi i žrtvovanju, koja je počela pre gotovo sto godina, kad su hrabre mlade žene rizikovale sve da bi promenile svet.

Kako je sama Lusinda Rajli rekla u junskom izdanju časopisa Bukmarker, istraživanja za ovu knjigu, koja je bila najsloženija za pisanje od ostalih knjiga u serijalu, bila su apsolutno otkrovenje.

Povezana vest:  "Šešir profesora Koste Vujića" u izdanju "Lagune"

„Izgubljena sestra“ Lusinde Rajli u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.