cvet_mog_zivota

Još jedna urbana priča Maše Rebić ‘Cvet mog života’

U autentičnom ambijentu u kome se kreću junaci romana i priča Maše Rebić, baru-restoranu na Dorćolskoj padini „La Bodega“, večeras je predstavljen njen treći roman “ Cvet mog života“ u izdanju „Lagune“.

Rebićeva, koja je na sebe skrenula pažnju pre 10 godina provokativnim naslovom debitantskog dela „Sponzoruše“, koje je postalo bestseler i to među mladim Beograđanima, jer su veoma brzo „otkrili“ da je to dobro napisana autentična životna priča o njima, a ne jeftina pornografija.

Povezana vest:  Neša Bridžis u „komediji s' nogu“

Uspeh je ponovila „Devojkama iz kraja“ i zbirkom priča „Ludorije, štikle i stvaran život“ u kojoj  je, polazeći od ličnog i iskustva svojih vršnjakinja, opisala zgode i nevolje mladih udatih žena koje se teško prilagođavaju ograničenjima koje nameću deca, kuća, muž i obe familije .

Novi roman koji se „krčkao“ tri godine, pojavio se prošle jeseni i već je stigao do  trećeg izdanja, iako je večeras bila njegova prva zvanična beogradska promocija.

Povezana vest:  Od autorke koju nazivaju ženskim Bakmanom - knjiga "Hrast je i dalje tu" o krivici, čežnji i prijateljstvu