Pero Gijoma Musoa ispisalo je još jedan misteriozan i zadivljujući roman, inspirisan legendom iz XIX veka, a Vulkan izdavaštvo je za one koji s nestrpljenjem iščekuju ovaj briljantni triler pripremilo jedinstvenu ponudu! Bestseler francuskog majstora napetosti Neznanka sa Sene može biti vaš po specijalnoj ceni.

Kupovinom novog Musoovog romana putem sajta vulkani.rs u periodu od 10. do 17. aprila ostvarujete popust od 30% u odnosu na redovnu cenu. Dostava knjiga biće izvršena po završetku akcije.

Povezana vest:  Razgovor o knjizi "Voli bez zadrške" 14. februara

U Parizu, jedne maglovite noći, samo nekoliko dana pre Božića, jedna devojka pronađena je na obali Sene. Nema odeću na sebi, ničega se ne seća, ali je i dalje živa. Zagonetna žena uspeva da pobegne iz bolnice i nestaje bez traga, ali DNK analize i fotografije otkrivaju njen identitet: u pitanju je pijanistkinja Milena Bergman.

Povezana vest:  Autoportret Fride Kalo na aukciji u Njujorku

Ipak, nešto se ne uklapa: ova slavna umetnica je mrtva, poginula je u avionskoj nesreći pre više od godinu dana. Da li je moguće u isto vreme biti živ i mrtav? Šta nas tera da lažemo? Koje su to strasti koje nas čine nerazumnim?

Gde prestaje stvarnost, gde počinje legenda? Uronite u hladnu i zagonetnu atmosferu francuske prestonice i novu misterioznu priču Gijoma Musoa. Posetite sajt vulkani.rs i među prvima pročitajte roman Neznanka sa Sene!

*Knjigu Neznanka sa Sene šaljemo po završetku akcije.
**Popust od 30% se ne sabira sa redovnim popustom na sajtu.
***Specijalna ponuda traje do 17. aprila. 

Povezana vest:  Naša "Paklena pomorandža" - roman Vladana Matijevića "Van kontrole"