Tibo Moris je pisac, instruktor i stručnjak za lični razvoj, čija je misija da pomogne ljudima da razumeju svoj puni potencijal i dostignu više nivoe ispunjenja i svesti.

Nakon knjige „Ovladaj svojim emocijama“, Laguna objavljuje i njegove knjige „Ovladaj svojim fokusom“ i „Ovladaj svojom motivacijom“ koje predstavljaju praktične vodiče pomoću kojih ćete postići opipljive rezultate.

Da li trčkarate od jednog do drugog cilja? Da li ste u večitoj žurbi, a uprkos tome ipak ne uspevate mnogo da postignete? Ako je tako, vreme je da razvijete laserski oštar fokus i ostvarite konkretne rezultate koji će vam stvarno promeniti život.

Povezana vest:  „Tragovima t. reksa“ Džeronima Stiltona u prodaji

„Ovladaj svojim fokusom“ je jasan i sažet priručnik koji pokazuje kako da upotrebite moć usredsređivanja kako biste postigli opipljive rezultate. Pomoću Tiboovih jednostavnih uputstava naučićete kako da se usmerite na ključne zadatke i ostanete usredsređeni na njih dok ih ne obavite u potpunosti.

Teško vam je da se motivišete? Osećate se zaglavljeno i niste sposobni da obavite ni najvažnije poslove? Niste u stanju da dugoročno održite motivaciju? Ako je tako, vreme je da nešto promenite i naučite kako da budete motivisani.

Povezana vest:  Prvi naučnofantastični roman "Rat svetova" Herberta Dž. Velsa u prodaji od 21. aprila

U knjizi „Ovladaj svojom motivacijom“ saznaćete tačno kako da obnovite svojumotivaciju i dugoročno je  održite. Pomoću Morisovih uputstava naučićete kako da izgradite motivaciju i prevaziđete sve vrste odugovlačenja. Tako ćete odbaciti grižu savesti i pokrenuti svoj život.

„Ovladaj svojim fokusom“ i „Ovladaj svojom motivacijom“ Tiboa Morisa u prodaji su od petka 29. aprila u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižarama delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  U pozorište najviše idu žene i mladi