Pronađite pravu knjigu za leto po ceni sniženoj i do 70%! Novom fantastičnom akcijom obuhvaćeni su neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva. Na sajtu vulkani.rs pronaći ćete najlepše ljubavne romane, napete trilere, naslove iz žanra popularne psihologije i neodoljive knjige za najmlađe. Iskoristite 15% popusta na sajtu i ostvarite dodatni popust pri kupovini omiljene knjige za ovo leto. Akcija traje od 8. do 21. jula, a dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem LINKA.

Nezaboravna, strastvena i romantična priča Poklanjam ti zvezde autorke Džodžo Mojes zasnovana je na istinitoj priči iz američke prošlosti. Željna da napusti monotoniju Engleske, glavna junakinja Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak. Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji. Sve dok ne upozna Mardžeri O’Her.

Povezana vest:  Predstavljena ilustrovana zbirka pesama o legendarnom srpskom junaku Marku Kraljeviću

Roman Trijumf tame Erika Đakometija i Žaka Ravena je idealan za ljubitelje istorijskih trilera. U Evropi koja je na ivici ponora, nacistička organizacija Anenerbe pljačka svetinje širom sveta. Njen vođa u potrazi je za tajanstvenim relikvijama koje predstavljaju vatru, vazduh, vodu i zemlju. Prema drevnom proročanstvu, onaj ko ih poseduje postaće gospodar sveta. Ulozi su veliki, a u lavirintu okultnog prepliću se sudbine likova spremnih da daju život za svoj cilj.

Najveće čudo na svetu Oga Mandina je mistična priča koja može da promeni život onima koji savete iz nje prigrle svim srcem i svakodnevno ih primenjuju bar nekoliko minuta. Oni osnažuju telo i duh i pomažu svima da svoj život promene u smeru u kome žele. Knjiga je zasnovana na istinskim iskustvima autora pošto je upoznao fascinantnog Sajmona Potera. Ovo poznanstvo, koje je preraslo u iskreno prijateljstvo, sasvim mu je promenilo život.

Povezana vest:  16 kompanija baleta i savremene igre iz 11 zemalja na 16. Beogradskom festivalu igre

Zbirka priča 5 minuta za priču pogodna je za čitanje deci pred spavanje. Deca će uživati u toplim pričama i uz zanimljive junake sama izvući mnoštvo pouka. Priče o drugarstvu, nesebičnosti, prijateljstvu između čoveka i psa, odnosu prema kućnim ljubimcima, ali i usamljenosti, tuzi, strahovima nose snažne moralne pouke.

Troje neobičnih prijatelja kreću na neverovatno putovanje u čarobnoj knjizi Bruk Dejvis Čudesna potraga, koja nas uči da se nikad ne predajemo. Ponekad samo par običnih crvenih gumenih čizmica može da nam pomogne da se suočimo sa sopstvenim strahovima. Tako stoje stvari sa Mili Berd, koju je mama jednog dana ostavila samu u tržnom centru i nije se vratila. Ali ništa nije zauvek izgubljeno.

Povezana vest:  KONKURS GALERIJE DOMA OMLADINE BEOGRADA ZA IZLAGANJE U 2013. GODINI

Posetite sajt vulkani.rs i otisnite se u novu čitalačku avanturu!

* Akcija traje od 8. do 21. jula samo na sajtu vulkani.rs i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.
** Dostava knjiga na kućnu adresu na teritoriji Srbije je besplatna.