Fantastična knjiga Doba dinosaura otkriće mališanima uzbudljiv i neverovatan svet neobičnih stvorenja koja su nekada naseljavala našu planetu i upoznati ih sa veličanstvenim dinosaurima. Postanite deo čudesnog i tajanstvenog sveta ovih sjajnih životinja!

Zavirite u knjigu i upustite se u neverovatnu praistorijsku avanturu!

Nekada davno našom planetom šetali su dinosauri i ostavili misteriozan trag tokom više miliona godina koliko su živeli. Otkrijte i druge životinje koje su šetale rame uz rame s ovim veličanstvenim stvorenjima i upoznajte se sa radom naučnika koji proučavaju ova neobična bića. Pomoću vremenske prave koja ilustruje evoluciju istražite sve poznate vrste dinosaura.

Povezana vest:  Dramska sekcija Filozofskog fakulteta premijerno u DOB-u sa predstavom "Namćor"

Uz knjigu obogaćenu brojnim ilustracijama Doba dinosaura najmlađi čitaoci će na lak način naučiti mnoštvo zanimljivih podataka o životinjama koje su nekada gospodarile planetom Zemljom. Mali avanturisti željni znanja naučiće sve o moćnim dinosaurima. Ali to nije sve! Uz knjigu će dobiti i dva ogromna postera.

Edukativnu knjigu za najmlađe Doba dinosaura, prilagođenu uzrastu od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Povezana vest:  Otvaranje Velike matematičke izložbe „Računam na matematiku!“