U periodu od 30. septembra do 13. oktobra  očekuje vas sjajna ponuda na sajtu vulkani.rs.

Među 50 odabranih naslova pronađite svoje omiljene romane po ceni sniženoj za 50%! Vulkan izdavaštvo je za vas izdvojilo naslove svih žanrova – najlepše ljubavne priče, uzbudljive drame i istorijske romanse, napete trilere i jezive horore, kao i naslove iz žanra popularne psihologije.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati klikom na LINK. Iz ponude izdvajamo nekoliko naslova.

Delo čuvenog pisca Džona Streleckog Sreća u kafiću na kraju sveta je jedna od onih knjiga koje menjaju pogled na život. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Vreme leti, ali svaki Džonov dolazak u kafić nužno donosi ista pitanja – Zašto ste ovde? Plašite li se smrti? Jeste li ispunjeni? Kao i nekada, osoblje kafića pomoći će mu da na njih odgovori.

Povezana vest:  Nova, očaravajuća knjiga fantastične Nore Roberts: Anika

Čitaoci koji uživaju u pričama o životima umetnika biće oduševljeni romanom Elizabet Robards Devojka sa ljubičicama, koji oslikava nežnu i strastvenu ljubav genijalnog slikara impresionizma Eduara Manea i lepe i strastvene Berte Morizo. Jedan susret u Luvru biće dovoljan da između ovo dvoje umetnika sevnu varnice. Mane postaje Bertin mentor, učitelj i ljubavnik, a ona njegova muza, ovekovečena na brojnim platnima.

Povezana vest:  Otvaranje izložbe „Breda Kalef – neuobičajena primadona“ u Muzeju Narodnog pozorišta

Crno tržište egzorcizma opasan je i nemilosrdan svet. Nakon što je izgubio brata kojeg je zaposeo demon, Elvis Infante je postao dijablero i zarađuje tako što lovi najrazličitije vrste natprirodnih bića. Posrnuli sveštenik, legendarni lovac na demone i savremeni superheroj udružuju snage u borbi protiv zla u romanu Fransiska Hagenbeka Dijablero.

Veče iz snova autorke Rebeke Serl je romantičan i dirljiv roman o ljubavi i očekivanjima. Kad glavna junakinja Sabrina stigne na večeru povodom svog tridesetog rođendana, za stolom zatiče petoro ljudi sa spiska gostiju iz snova. Povezujući niti jedne velike ljubavne priče koja je ostala bez završetka, Sabrina će uspeti da pronađe smisao u događajima iz prošlosti i najzad će postati glavna glumica u filmu svog života.

Povezana vest:  Premijera predstave „EPSKA FANTASTIKA" u Domu omladine Beograda

Roman pun akcije čuvene britanske autorke krimi romana Linde la Plant Udovice preporuka je za ljubitelje napetih trilera. U svetu koji ne pravi kompromise i nagrađuje samo hrabre, četiri žene su spremne na sve i ne pada im na pamet da se povuku. Doli nikada nije imala problem s tim što je supruga poznatog kriminalca. Međutim, kada se njegov poslednji ‘poduhvat’ završi tragično, Doli je odlučna da uzme stvar u svoje ruke.