Heroina koja je osvojila srca mališana širom sveta Mirabel Starspel, nestašna rođaka jedinstvene i omiljene Isidore Mun, povešće vas u još jednu nezaboravnu avanturu. Na sajtu vulkancic.rs je dostupna četvrta knjiga iz serijala o devojčici koja je pola veštica, a pola vila – „Mirabel u dvostrukoj nevolji„.

Mirabel sa porodicom ide na letovanje i obećala je da će se lepo ponašati. I zaista je to mislila. U početku sve protiče u najboljem redu, ali kada Mirabel upozna novu drugaricu Beatriks, doći će do zabrinjavajućeg otkrića – Beatriks je nestašnija čak i od nje!

Povezana vest:  Izložba Svetkovina autora Jelene Milošević u Velikoj galeriji Doma vojske Srbije od 25. aprila

Kada stvari sa čarobnim napicima, odbeglim zmajevima i hranom pođu naopako, da li će Mirabelina porodica poverovati da Mirabel ovoga puta (uglavnom) nije kriva?

U serijalu knjiga o devojčici koja je pola veštica, a pola vila saznaćete sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Mirabel shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Povezana vest:  Fotoinstalacija Ere Milivojevića u galeriji New Moment

Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta koja će vas naterati da zavolite Mirabel baš kao i Isidoru Mun!

Knjiga puna čarobnih ilustracija „Mirabel u dvostrukoj nevolji“ dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.