Najpoznatiji miš na svetu ove jeseni krenuo je u nove avanture, koje će bez sumnje oduševiti i zabaviti najmlađe čitaoce. U to vas uverava lično Džeronimo Stilton!

Došao je dan kad se u Mišogradu održava finale Supermišokupa, a omiljeni klubovi Džeronima Stiltona igraju za titulu. Međutim, na terenu se zbiva nešto čudno, a on mora da reši tu misteriju.

Povezana vest:  Nagrada Momo Kapor za književnost - četiri romana u užem izboru

Stilton upozorava da je ova priča veoma zabavna i može da prouzrokuje neočekivane efekte, kao što su: napadi smeha, prejedanje rečima, preterana konzumacija stranica.

Uz Finale Supermišokupa stariji mališani će razigrati maštu i kvalitetno provesti slobodno vreme, prateći pustolovine omiljenog junaka.

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 51 jezik i prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta! Stilton uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Povezana vest:  Dejanu Stojiljkoviću svečano uručena Andrićeva nagrada

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Priču punu smeha Finale Supermišokupa potražite na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.