Humoristična predstava „Žena moga muža“ reditelja Aleksandra Lazića, a po tekstu Saše Pantića biće izvedena prvi put „na daskama“ mts Dvorane 16.marta u 20h, praćena uz muziku grupe „Đura i mornari“.

Predstava je  nastala, u svojoj estetici, kao pandan američkim romantičnim komedijama, koje u sebi nose slatko gorke muke, koje se u ovim izvedbama prevazilaze komičnom dramskom radnjom i podražavaju likove u svojim radnjama .

Povezana vest:  Laguna objavljuje knjigu kineskog predsednika

Fokus predstave je na PARALELI DVA bračna trougla, prevari na očigled društva , dve žene, koje tumače Jelica Kovačević i Dragana Vujić i jednan stjuart koga glumi Aleksandar Lazić,  koji je u regularnom braku sa obe. Tu je i majstor  glume, Bane Vidaković,  koji je u braku, čeka dete i ima ljubavnicu čiji lik tumači Nataša Aksentijević.

“ Savršeni brakovi“ sa po dve žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat Kuršumlija i Pariz..

Povezana vest:  Novi edukativni kviz iz serijala Učim i igram se: Znamenite ličnosti

Zaplet nastaje uz pitanje, da li je ovde kraj ženskim mukama ili se iza ova dva braka kriju muškarci koji su spremni  da vole i žive višestruko? Da li će biti prihvaćeni, kao i najluđi ljubavnici od strane društva, ženske populacije,  i naravno od  svojih žena??

Dramatičan zaplet će u scenskoj formi prosuditi i kraj ovog fenomenološkog slučaja zvanog muškarac . Veliki motiv za ovaj tekst su bila pitanja muškaraca u savremenom svetu , da li je njima zaista lako da se nose sa ženskom energijom Lilit, koje je u savremenom svetu amorala na liniji groteske?

Povezana vest:  Izvanredno parče najboljeg proznog štofa - "Poglavnikova bakterija" Borisa Dežulovića u prodaji od 30. oktobra

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS