Za nezaboravan prvi susret sa knjigom i magične trenutke zabave, Vulkančić neumorno priprema nova izdanja za svoje najmlađe čitaoce. Izbor knjiga uz koje odrastaju generacije obogatili smo još uzbudljivijim naslovima, punim čudesnih junaka, prelepih ilustracija, poučnih priča i aktivnosti, za sve radoznale devojčice i dečake i kreativne maštovnjake.

Zabavite se sa vašim mališanima uz ediciju Bajka slagalica i tri nova naslova! Knjige zanimljivog formata Tri prasetaPinokio i Crvenkapa, za decu uzrasta od tri do pet godina, sadrže slagalice koje se mogu slagati unutar knjige ili izvan nje. Knjižice Vozila i mašine i Životinje iz edicije Strane raširite i u knjigu zavirite namenjene su deci koja počinju da istražuju i upoznaju svet oko sebe i idealne su za učenje prvih reči. Tu je i Knjiga slagalica: Gde žive životinje?, sa slagalicom na svakoj strani sa velikim delovima pogodnim za malene ruke.

Povezana vest:  Preminuo Jovan Ćirilov

Jedinstvene slikovnice sa lampom povešće mališane u bajkoviti svet čudesnih jednoroga, ljupkih ponija, neustrašivih dinosaura i fantastičnih zmajeva. U knjigama Istražite lampom: Jednorozi i poniji i Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi čitav jedan magični svet pun boja i čarobnih slika čeka da ga vaš radoznalac otkrije tako što će kartonskom lampom pronalaziti zadate pojmove na svakoj sceni. Razmrdajte vijuge uz zabavne aktivnosti i druženje s jednorozima! Spojte tačkice, prođite kroz lavirinte i rešite zadatke, a zatim obrišite napisano i zabavljajte se iznova uz Moj piši-briši blok: Jednorozi.

Edicija Moja bojanka puna čarobnih jednoroga donosi brojne scene koje čekaju da ih vaš mališan ulepša svojim omiljenim bojama. Četiri nove knjige iz edicije Maštam i stvaram – Svet životinjaPrincezin dvoracGusarski brod i Svet jednoroga – sadrže vesele ilustracije i više od 200 nalepnica za ukrašavanje, što će najmlađe podstaći na kreativnost i priuštiti im sate dobre zabave.

Povezana vest:  Scenario za predstavu o Hari Poteru i kao knjiga

Uz knjigu Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir mališani će saznati koja je najveća planeta Sunčevog sistema, šta je Veliki prasak, kako se astronauti pripremaju za život van Zemlje, dok će pregršt informacija o uzgajanju voća i povrća, domaćim životinjama i poljoprivrednim mašinama pronaći u knjizi Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu. Uz slikovnice obogaćene prelepim realističnim fotografijama Na seluU divljini i Kućni ljubimci iz edicije Upoznajte životinje mališani će naučiti da prepoznaju domaće i divlje životinje, i to u njihovom prirodnom staništu.

Povezana vest:  HOLANDSKI PLESNI TEATAR U CINEPLEXXU

U našem izboru našao se i najnoviji roman voljenog Džeronima Stiltona – Šerlokove avanture: Mačji potpis, za sve mališne koji su otkrili čudesni svet knjiga i željno iščekuju još jednu Stiltonovu avanturu. Pridružite se potrazi za mačkodlakom, koji se smuca po Mišingtonu i krade vredna umetnička dela, i pomozite Šerloku i njegovom pomoćniku u spasavanju mišingtonske umetnosti.

Najnovije edukativne knjige za decu, bojanke, dečje romane i interaktivne slikovnice potražite na sajtu vulkancic.rs i obradujte vašeg mališana.

Uživajte sa svojom decom u pričama koje će učiniti da naš svet izgleda drugačije.