Vulkan izdavaštvo objavilo je debitanski triler talentovane engleske spisateljice Rouz Vajlding Mi o vuku, u čijem fokusu je očaravajuće i nepokolebljivo duboko istraživanje tajni koje krijemo jedni od drugih – i od sebe samih – i šta se dešava kada neizbežno isplivaju na površinu.

Kao mračan i brižljivo iznijansiran portret ljubavi, odanosti i manipulacije, koji će vas katapultirati od šokantnog zapleta do impresivnog završetka, roman Mi o vuku istražuje uloge koje žene igraju dok pate zbog muškarca, ali i šta se dogodi kada prestanu da ćute.

Povezana vest:  "Za belim sokolom" - roman za ljubitelje istorije i avanture

Kada se dogodi brutalno ubistvo u zapuštenoj hotelskoj sobi 31. decembra 1999. godine, uoči novog milenijuma, sedam žena će, da bi zaštitile jedna drugu, morati da otkriju ko je počinio zločin. Dok stoje pored obezglavljenog tela, svaka od njih – supruga, tinejdžerka, bivša devojka, novinarka, koleginica, prijateljica, žena koja ga je odgojila – bila je povezana sa Džejmijem Spelmanom. Nijedna ne priznaje krivicu. Ali sada je vreme da ispričaju svoju priču.

Povezana vest:  "Latinski glosar" Vladete Jankovića u prodaji od 25. marta

U borbi sa časovnikom koji neumoljivo otkucava tokom istrage ubistva, tajna svake od tih žena izbija na svetlost dana, a veze među njima vode ka razotkrivanju ubice.

„Rouz Vajlding je divan novi talenat.“ – Kamila Šamsi

„Moćan prvenac autorke koja ne samo da je pronašla svoj glas već ga je dala i onima koji su dugo bili ućutkivani.“ – Trevor Vud

Povezana vest:  Održana tribina povodom 100 godina od rođenja Dobrice Ćosića

Mi o vuku, briljantan triler o ljubavi, strahu, zlostavljanju, mržnji i lažima, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.