Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi još dva naslova do sada neobjavljena na našem jeziku. Upoznajmo Italiju: Sto čuda i Ostrvo dinosaura: Titanosaur u akciji ostaviće ljubitelje uzbudljivih priča i avanturističkih putovanja bez daha.

Ako i vi želite da vas oduševi zemlja koja je dom umetnosti, istorije i čudesne prirode, ili da otkrijete mistеriju neuništivih dinosaura, spremite se da pođete na put sa najpoznatijim mišem na svetu.

Povezana vest:  Promocija monografije o Nušiću u Muzeju NP

Našem voljenom junaku je zaista bio potreban odmor, pa se tako jednog sunčanog letnjeg jutra ukrcao u avion sa svojim timom, ne znajući da su ga prijavili za Sto čuda, fascinantnu potragu za blagom po gradovima, varošima i prelepim predelima.

Etapu po etapu, od Rima do Venecije, od Apenina do Alpa, posetili su mesta kakvih više nigde na svetu nema i upoznali se sa prirodom i kulturom Italije, zemlje stotine čuda koja tek treba upoznati.

Povezana vest:  Kraj zimskih Perverzija

Potraga za legendarnim kovčegom Sivobradog Gajgera odvela je našeg snalažljivog Stiltona na Supertajno ostrvo, gde je, između opasnosti iz doba jure i spuštanja duž praistorijskih reka, dospeo na Spokojni proplanak, stanište veličanstvenih titanosaura.

Da bi saznao da li se blago krije upravo tu, Stilton je morao da se suoči sa neočekivanim događajem, zbog kojeg su mu brkovi podrhtavali od frke.

Povezana vest:  Održana promocija novog romana Vladimira Kecmanovića

Knjige u kojima su zabeležene avanture čuvenog miša i njegove družine Upoznajmo Italiju: Sto čuda i Ostrvo dinosaura: Titanosaur u akciji dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.