Naša čuvena glumica Jelena Gavrilović oduševila je publiku u Beogradu, kada se pridružila ansamblu Pozorišta na Terazijama, u dve predstave “Veče mjuzikla na Terazijama” – 25. i 26. maja 2024.

Svojim raskošnim glasom, koji je prepoznat i od strane Dizni studija, Jelena je izvela čuvenu numeru “Show Must Go On”, a njen izlazak na scenu najavio je doajen ovog pozorišta, Dragan Vujić Vujke.

Povezana vest:  Španski i srpski umetnici izlažu u Beogradu

Ovom prilikom čuveni Vujke je izjavio: “Ova pesma je postala nerfomalna himna svih ljudi koji bitišu na sceni… jer bilo je toliko trenutaka radosnih i tužnih, a ova pesma svojim naslovom i sadržajem dovooljno govori o tome “.

Jelena Gavrilović ima bogatu karijeru na televiziji, filmu i u pozorištu. Glumila je u brojnim domaćim i stranim produkcijama, uz velika imena našeg i svetskog glumišta,  a poznata je i po sinhronizacijama crtanih filmova, od kojih je najpopularnija njena uloga u Diznijevom filmu „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“) – Jelena je dala glas za srpsku verziju Elze, a  Dizni studio je uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu.

Povezana vest:  "Naša moć je u našoj nemoći" - na Kolarcu predstavljena knjiga vladike Grigorija "Nebeska dvorišta"

Foto: Vladimir Opsenica