posterOtvaranje izložbe Natalije Petković: “Digitalni protok” 6. oktobra  SUPERMARKET concept store

Otvaranje izložbe radova mlade umetnice Natalije Petković, pod nazivom “Digitalni protok“ ozakazano je za 6. oktobar 2011. u 20.00 časova u konceptualnoj radnji Supermarket (Višnjićeva 10, Beograd). Izložba je prodajnog karaktera i trajaće do 16. oktobra.

Natalija Petković rođena je 1984. Diplomirala je 2006. na VŠ Likovnih i Primenjenih Umetnosti u Beogradu. Prvu grupnu izložbu imala 1999. u galeriji “Jovan Popović“ gde je izlagala i 2002. i 2004. 2002. godine dobila prvu nagradu iz oblasti umetnosti, na izložbi povodom proslave sv. Save u ZIG-u. Iste godine izlagala u “Domu Vazduhoplovstva“ u Zemunu, a 2003. na 10. beogradskoj mini art sceni u galeriji “Singidunum“.

Povezana vest:  "Preludijum" Slavice Mastikose - Majstorski ispričana porodična saga

Po završetku studija više od četiri godine radi na projektu koji broji preko 1000 dela moderne POP umetnosti. Pojedini radovi prezentovani su u klubovima i barovima Moskve, Barselone i Singapura.

Koncept samog projekta ima za cilj da napravi sintezu svih vrsta likovne umetnosti u jednu jedinstvenu celinu. Prati razvoj umetničkog dela od crteža kao osnove, preko fotografije, slikarstva do printa kao finalnog proizvoda.

Povezana vest:  Ekskluzivni komplet „Vreme smrti" Dobrice Ćosića od 16. jula u prodaji