producenti 

Odlične ocene za mjuzikl „Producenti“ u Opatiji
 
Predstava Pozorišta na Terazijama „Producenti“ koja je učestvovala na Festivalu mjuzikla u Opatiji dobila je odlične ocene hrvatskih medija.
„Trupa iznimne energije i vrhunske uigranosti. Nije čudo da je njihova izvedba ispraćena dugim, burnim aplauzom i povicima “bravo“!“, napisala je kritičarka „Novog lista“ Svjetlana Hribar.
Predstavu po istoimenom brodvejskom hitu, čiju je beogradsku verziju režirao Jug Radivojević, u Opatiji je 13. jula na velikoj Letnjoj pozornici gledalo oko 1.100 ljudi, saopštilo je danas Pozorište na Terazijama.
Za „Novi list“ to je bilo najuspešnije veče festivala, a „šestoro glavnih glumaca koji nose predstavu održava isti tempo i naboj od početka do kraja i pritom je svaki od njih napravio kreaciju vrednu da se o njoj govori“.
Uloge Nebojše Dugalića, Slobodana Stefanovića, Ivane Popović, Milana Antonića, Nikole Simića i Miroljuba Turajlije opisane su pridevima izvrsno, maestralno, savršeno…
Pohvale su dobili i baletski ansambl, hor i orkestar.
Sajt „Liburnija.net“ takođe je ocenio „Producente“ sa Terazija kao „izvrsnu komediju“ i podsetio da su glumci tog teatra zaslužni za prošlogodišnji „ultimativni hit“ festivala u Opatiji, kada su gostovali sa mjuziklom „Maratonci“.
„Na njihovom tragu – humorom, mjuzikl  “Producenti“ kroz svoja tri sata trajanja oduševio je brojne gledaoce kvalitetnim songovima, dobrom saradnjom glumaca i orkestra, ali i urnebesnim provalama koje su izazivale dugotrajne salve smeha“, objavila je „Liburnija“.

 

Povezana vest:  Narodno pozorište i RTS potpisali Sporazum o saradnji