CIKAGO 1NOĆNE PTICE ČIKAGA VAS ČEKAJU

U novootvorenom teatru na Dorćolu «Le Studio» u četvrtak 04. aprila 2013. godine sa početkom u 20 časova imaćete priliku da pogledate premijeru Čikaga. Do sada ste Čikago gledali na malim i velikim ekranima, videli ste ga u velikim pozorišnim produkcijama, a sada ćete ga iskusiti na potpuno nov način.
Autentična atmosfera kabarea će učiniti da zaboravite sve vaše probleme i ukoračite u našu stvarnost – jer kod nas je život lep.
-Naše žene su nesavršene, uopstalom kao i svi mi, ali su predivne, jer znaju ko su i šta vam mogu. Imaćete priliku da nazdravite sa opasnom Velmom Keli, zapalite cigaru sa šarmantnim Bilijem, zaplešete sa neodoljivom Roksi Hart i budete uvučeni u svet američkog vodvilja koji se odvija baš tu, između vaših stolova – kažu organizatori iz Kroz Prozor Fabrike.
Rezervišite svoje mesto i informišite se na +381 64 187 17 31 ili [email protected].
Premijera Čikaga je u četvrtak 4.4.2013. u 20h.
Izvođenja u martu: subota 13.4.2013. u 20h i subota 20.4.2013. u 20h.
Režija: Jean-Baptiste Demarigny
Glume: Dalia Cox, Andrej Ostroški, Bojana Simić, Ivana Rakić, Misa Mraovic, Irina Murisic, Ivan Vukić i Milijana Knežević.
Scenografija i video: Sanja Maljković
Grafički dizajn: Sanja Karić
Produkcija: Kroz prozor # Fabrika, 2013.

Povezana vest:  "Predaja" novi roman Raja Lorige u izdanju Booke

„Le Studio“ je prijateljsko mesto gde ljudi prisustvuju pozorišnom komadu ali i dele svoje iskustvo s ostalima. Mesto gde su glumci bliže publici. Potpuno suprotno od televizije, čiji se program odvija bez obzira na sve, „Le Studio“ je baziran na, kako bi na francuskom rekli „art vivant“ – na živoj umetnosti. Glumci dele predstavu s publikom, ne izvode je pred njom, poput razgovora sa dobrim prijateljem uz čašu vina – kaže reditelj Žan-Baptist Demarinji u ime organizacije „Kroz prozor fabrika“ koja je zaslužna za ovo nove pozorišne scenu u Beogradu.

Povezana vest:  Svečane zatvorena izložba radova Mire Brtke - ''Refleksije'' u Muzeju grada Beograda