MDM 2DESIGN MARKET PONOVO U MIKSER KUĆI

Marketi koje ste toliko voleli su ponovo u Mikser House-u! Karađorđeva 46 će pored već standardne ponude dizajniranih predmeta u Balkan Design prodavnici, ovog vikenda otvoriti vrata za sve zainteresovane dizajnere i kreativne entuzijaste. Mikser Design Market, prvi u nizu ovakvih manifestacija, održava se ove subote, 29. juna, od 12 do 22 časa. Na Mikserovoj prodajnoj izložbi posetioci će moći da kupe dizajnirane predmete modnih i industrijskih dizajnera, kao i kreativnih zanatlija, proizvođača nameštaja, rukotvorina, nakita, odeće, obuće i dekorativnih predmeta.
Svi koji žele da učestvuju u Mikser Design Marketu mogu poslati prijave do petka, 28. juna u 12 časova na adresu [email protected]. Prijava treba da sadrži ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, mejl, veb adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1 m, a kotizacija za učešće je 2000 RSD.
Mikser Design Market je prvi u nizu događaja ovakvog tipa u novom ambijentu Mikser House-a, a već sledećeg vikenda Beograđani će moći da uživaju u kreativnoj gastronosmskoj ponudi na Mikser Design Food-u.

Povezana vest:  Pokreće se “Dečiji kulturni centar Abrašević”