miris ruze-darija haron„Miris ruže“ – novi erotski roman Darije Haron

Beogradska „Laguna“ koja je postigla pun pogodak objavljivanjem svetskog bestselera „Pedeset nijansi“, publici željnoj nešto manje „umivenih“ erotskih romana sada je ponudila „Miris ruže“ nemačke autorke Darije Haron.
Haron, koja je šokirala javnost provokativnim romanom „Bekstvo iz harema“ (takođe objavljenom u „Laguni“) sada je osnažila svoju titulu „kraljice porno romana“ knjigom smeštenom u francuski dvorac koji, kako navodi izdavač, treperi od seksualnosti svoje gospodarice i njene žudnje za pravim muškarcem.
Grofica od Plesi Fertoka nesrećna je u ljubavi, napustio ju je poslednji ljubavnik i ona sada čezne za detetom.
Razgovor sa Nikolom Levekom koji se prijavljuje za posao upravnika zamka dovoljan joj je da zaključi da je on idealan za oca njenog deteta.
Paralelno sa njihovom pričom, teče i priča o Žizleninom bratu vojvodi Anriju i njegovom sekretaru Vensanu ali i Anrijevim pokušajima da dobije naslednika sa Sofi, mladom ženom bez iluzija.
Uz mnogo eksplicitnih scena seksa i veoma malo radnje, ovaj roman je savršen za plažu i „odmaranje mozga“ od ozbiljne literature a izdavač je, mudro, knjigu opremio lepim koricama sa odaliskom koja se odmara i ne odaje do kraja o kakvom štivu je reč.

Povezana vest:  Posle skoro mesec dana Opera i teatar Madlenianum otvara svoja vrata epopejom „Na Drini ćuprija“ u tumačenju Tihomira Stanića