Summer Festival Report 01Predstavljamo vam Summer Festival Report, ultimativni vodič kroz letnje festivale!

Ovog leta nijedno dešavanje neće proći neopaženo jer na MTV stiže Summer Festival Report, emisija koja će vam pruziti sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.
MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, obilaziće muzičke i filmske festivale, prenosiće vam najuzbudljivije momente i informisati o dešavanjima koja ne smete da propustite, a saznaćete i novitete sa regionalne muzičke scene koji se najbolje oslikavaju na MTV listi Domaćica.
Za vas ćemo posetiti osam festivala, Southern Soul u Ulcinju, Exit u Novom Sadu, festival horor filma Grossmann u Sloveniji, banjalučki Demofest, pulski Seasplash festival, Love Fest koji će se održati u Vrnjačkoj banji, Terraneo u prelepom Šibeniku i Sarajevo Film festival, provodićemo se, intervjuisaćemo izvođače, predlagaćemo vam najbolje provode i učinićemo ovo leto bogatije za mnogo dobre zabave!
U prvoj emisiji, koja je na programu u subotu u 21:30, pogledajte kako se Marija provela na Southern Soul festivalu u Ulcinju koji se održao na plaži Copacabana. Tamo su nastupili Alice Russell, Theo Parrish, Jazzanova, Nicola Conte, Ashley Beedle i Vasil Hadžimanov i poslušajte naše predloge kako da iskoristite leto do maksimuma!
Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:30 i u repriznim terminima: nedeljom od 17:30 i ponedeljkom, sredom i petkom od 13:40 i utorkom i četvrtkom u 19:40 – samo na MTV-ju!

Povezana vest:  Maraton najpopularnijih serija u AMC produkciji