misija_meni

Premijere na kanalu TLC: Misija „Meni“ i Najbolji američki kuvar
 
Misija „Meni“
 
Pripremite se za nove epizode ovog juna kada tri najveštija glavna kuvara na svetu udruže svoje veštine kako bi pomogli restoranima u Njujorku i okolini u potpuno novoj seriji „Misija „Meni““. Bilo da je reč o francuskoj, thai ili fuziji ove dve kuhinje, kuvari G, Rikardo i Dajen koriste svoje umece kako bi izmenili zastarele menije i sačuvali restorane. Sastajući se sa vlasnicima neuspešnih restorana, tri super kuvara brzo identifikuju problematične oblasti i, nakon konsultacija sa ekspertima u zemlji i inostranstvu, eksperimentišu različitim ukusima i sastojcima kako bi napravili neverovatne nove menije. Od obnavljanja kubanskog kafea do osveženja brazilskog bistroa, ovu ekipu ništa neće zaustaviti u pronalaženju novih načina da osrednji obrok u bezličnom restoranu pretvore u izuzetno kulinarsko iskustvo.
Od subote, 9. jun u 20:55
 
najbolji americki kuvarNajbolji američki kuvar
 
Poznati kuvar Gordon Remzi se vraća sa kulinarskim hit serijom „Najbolji americki kuvar“. Nakon potrage obavljene širom zemlje, 100 najboljih kuvara amatera u Americi, uključujući policajca, inženjera na naftnoj platformi, dizajnera enterijera, vozaca viljuškara, profesionalnog igrača pokera, klasičnog pijanistu i vlasnika tatu radnje, morali su da putuju u Los Anđeles u nadi da će postati sledeći „Najbolji americki kuvar“ i osvojiti prvu nagradu koja će im promeniti život. Sudije zahtevaju dobru prezentaciju, aromu, originalnost i kreativnost, ali sto je najvažnije od svega, svaki kandidat mora posedovati neverovatnu strast prema hrani.
Od četvrtka, 14. jun u 20:00

 

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, LJUBAVNI TROUGAO : Sinoć su u kući Velikog Brata pale maske - Bojana je otkrila svoja osećanja premaNemešu, a Marijana najavila reprizu seksa